Direct naar hoofdmenu / zoekveld

volwassenen 15+

 

OPTIE ALGEMENE MUZIEKLEER

LAGERE GRAAD 

IN EEKLO, WAARSCHOOT EN ZOMERGEM VANAF 15 JAAR

De lessen starten vanaf vrijdag 9 september 2016.

 

In het eerste, tweede en derde jaar volg je wekelijks een pakket van 2u Algemene Muzikale Vorming + 0,5u Samenzang + 1u instrument of zang.

Vanaf het tweede jaar kun je - vrijblijvend - dit lessenpakket aanvullen met Samen Musiceren.

 

AMV  OF ALGEMENE MUZIKALE VORMING 

Spelenderwijs verken je de noten, het alfabet van de muziek. Maar het is veel meer dan enkel ‘noten’-leer. Je zingt er samen met de hele klas. Je begint zelf muziek te lezen, te schrijven en te spelen, aandachtig naar elkaar te luisteren en samen creatief te musiceren.

 

SZ OF SAMENZANG 

Zeg nu zelf: wat is er toffer dan samen zingen ? In deze les samenzang leer je jouw gevoelens met je stem verklanken : nu eens een gek lied, dan weer ontroerend of juist heel erg blij.

 

SAMEN MUSICEREN

De KA! wil het plezier van het samen musiceren stimuleren. Wanneer je na een jaar jouw instrument hebt verkend, krijg je de mogelijkheid om samen met anderen muziek te maken. Grijp deze unieke kans want dit is pure fun! 

 

ZANG

Droom je van een rol in een musical of muziektheater... of zing je mee in een school-, kerk-  of concertkoor… dan krijg je in deze les alles aangereikt om je stem tijdens het zingen geen geweld aan te doen, je zingen beter te controleren en er nog veel meer uit te halen dan je tot nu toe gewoon was. 

 

INSTRUMENT

Daar waar woorden te kort schieten is muziek de enige taal om je gevoelens en stemmingen over te brengen. Jouw instrument verklankt wat je niet kunt zeggen. Is het nu met viool, elektrische gitaar, blokfluit of drums, bij ons kies je het instrument dat het best bij jou past.

 

Klassieke Instrumenten:

accordeon, blokfluit, cello/contrabas, dwarsfluit/piccolo, gitaar, harp, hobo/Engelse hoorn, klarinet, saxofoon, koper (althoorn, bariton, bastrombone, bastuba, bugel, cornet, eufonium, hoorn, trombone, trompet, tuba), orgel, piano, klavecimbel, slagwerk, viool/altviool, zang.

 

Instrumenten jazz/lichte muziek:

(elektrische) gitaar, (elektrische) basgitaar, saxofoon, kopers (bugel, cornet, trompet, trombone, tuba), piano, slagwerk.

 

De vakken instrument en zang zijn individueel begeleide vakken. Het tijdstip van de les wordt bepaald in overleg met de vakleerkracht (uurroosters vanaf 26/6 op site onder voorbehoud van wijzigingen in september).

 

Uurroosters individuele vakken

Eeklo instrument

Eeklo theorie

Waarschoot

Zomergem 

 

Uurrooster AMV 

Leerkrachten: Luc Blomme, Hilde Sciffer

 

EEKLO 

 

 

Dinsdag 

 

 

LI

18u30 - 21u00 in klas U 

 

LII

18u30 - 21u00 in klas G 

 

Woensdag 

 

 

LIII

18u00 - 20u30 in klas U 

 

 

 

 

WAARSCHOOT 

 

 

Maandag

 

 

LII

18u30 - 21u00 

 

 

 

 

ZOMERGEM 

 

 

Woensdag

 

 

LI

19u00 - 21u30 

 

 

 

 

SAMEN MUSICEREN 

 

 

EEKLO 

 

 

dinsdag 

17u30 - 18u30 

 

 

 

 

WAARSCHOOT 

 

 

dag en uur nog niet gekend 

 

 

 

 

naar vervolgopleiding middelbare graad

 

 

 Zoeken

Uitgelicht

facebook
Pastoor De Nevestraat 26, Eeklo
tel 09 | 218 27 50
kunstacademie@eeklo.be

blog KA!

Nieuwsbrief KA!