Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Kidsgids

Om het vrijetijdsaanbod voor kinderen in de stad Eeklo overzichtelijk te houden, kiest het stadsbestuur ervoor om voor elke schoolvakantie een Kidsgids te laten verschijnen. Hierin vindt u een overzicht van alle activiteiten van de jeugddienst, sportdienst, cultuurdienst, bibliotheek, kunstacademie, buitenschoolse kinderopvang en wijkcentrum De Kring tijdens de krokusvakantie 2018.

Wat?

Om het vrijetijdsaanbod voor kinderen in de stad Eeklo overzichtelijk te houden, kiest het stadsbestuur om voor elke schoolvakantie een Kidsgids te ontwerpen. In de Kidsgids vind je een overzicht van de activiteiten van de jeugddienst, sportdienst, cultuurdienst, bibliotheek en buitenschoolse kinderopvang tijdens de schoolvakanties. Zo weet je steeds welke leuke activiteiten je kinderen in de vakantie kunnen doen.

De kidsgids wordt nog enkel digitaal rondgestuurd. Je kan de meeste recente kidsgids steeds op deze webpagina vinden. Wens je je echter steeds als de eerste in te schrijven voor de activiteiten voor je kinderen, dan kan je de Kidsgids ook gratis ontvangen via e-mail: vul dit korte formulier in.

 


Kidsgids Krokus 2018

Inschrijvingen voor de kinderopvang (BKO) starten vanaf maandag 15 januari 2018!
Voor heel wat activiteiten kan je NU al digitaal inschrijven via de reservatieknoppen in de Kidsgids.

 

De Kidsgids wordt vanaf nu opgedeeld per leeftijdsgroep. Zo ontdek je in een oogopslag alle activiteiten specifiek voor jouw kind. Klik hieronder op de knoppen van de leeftijdsgroep van jouw kind om het aanbod te leren bekijken.

 

Kidsgids kleuter 

 

krokus2018 KL 

 

Kidsgids 1ste tot 3de lagere

 

krokus2018-L1 

 

 

 

Kidsgids 4de tot 6de lagere

 

krokus2018 L4 

 

Kidsgids 1ste tot 6de middelbaar

 

krokus2018 M

 

 

 

NIEUW laatste upload: 15 januari 2018 - 9.00 uur

 


 

Verenigingengids 2017

Ben je op zoek naar een vereniging met jeugdwerking in Eeklo, dan kan de Verenigingengids je hierbij helpen. Met deze gids krijg je een overzicht van alle sport-, jeugd- en cultuurverenigingen in Eeklo.

 

verenigingengids

 

NIEUW laatste upload: 3 oktober 2017 - 12.00 uur

 

De Kidsgids verschijnt per vakantieperiode verschijnen als een interactieve pdf. Deze pdf's bevatten allerlei aanklikbare links die het voor jou nog eenvoudiger maken om meer informatie over de activiteiten te vinden. Het is eenvoudiger om je kind in te schrijven voor de verschillende vakantieactiviteiten van de jeugddienst, sportdienst, buitenschoolse kinderopvang, bibliotheek, CC De Herbakker en academie. Daarnaast is het mogelijk om de pdf's, behalve op je computer, ook te bekijken op je smartphone en iPad. Indien je liever alles op papier naleest, hoef je niet langer de hele Kidsgids door te nemen, maar hoef je enkel de pagina's te printen die voor jou belangrijk zijn.

Er zijn wel enkele zaken waar je op moet letten om de interactieve pdf optimaal te kunnen bekijken.

  • Je bekijkt de interactieve pdf het best met de laatste versie van Adobe Reader (Adobe Reader XI). Deze kan je - gratis - via deze link downloaden: http://get.adobe.com/nl/reader/
    Je hoeft niet de laatste versie te hebben om de Kidsgids te bekijken, maar je hebt dan wel de mogelijkheid om alle digitale opties in de Kidsgids optimaal te benutten.
  • Bij het aanklikken van een interactieve link zal Adobe Reader toestemming vragen om op internet te gaan. Dit is een beveiliging om geen ongeautoriseerde toegang tot het internet te maken. Dit pop-up-scherm zal dan verschijnen:

    veiligheidswaarschuwing kidsgids

    Deze veiligheidswaarschuwing mag je voor de Kidsgids steeds toestaan. Deze links zijn steeds gelinkt met de website van de stad Eeklo en zijn dus veilig.
    Tip! Vink "Onthoud mijn handelingen voor de site" aan, dan krijg je deze melding niet meer voor de Kidsgids.


Mocht je nog andere problemen ondervinden of bijkomende vragen hebben over interactieve pdf's, aarzel dan niet om ons te contacteren via kidsgids@eeklo.be

 

 


 

Vorige edities van de Kidsgids kan je vinden via volgende link:

2017 - 2016

communicatie

Stadskantoor

Industrielaan 2

9900 Eeklo

 

tel. 09 218 28 96

gsm 0498 91 38 27

fax 09 218 28 01

e-mail: info@eeklo.be

communicatie- en informatiecoördinator: Veerle Vernaeve

Eeklo op Facebook - @stadEeklo op Twitter

 

open elke werkdag van 9 tot 12.30 uur en op woensdag van 14 tot 16 uur

 

Grote kaart


Zoeken