Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Lenteschoonmaak

van 16 tot 31 maart 2019.

'In de vuilbak' roept op om massaal op straat te gaan en zwerfvuil op te ruimen. Want zwerfvuil is een zaak van ons allemaal!


Actie opzetten

Wat is er leuker dan de lente te verwelkomen met een opgeruimd huis en een nette buurt? Daarom vinden jaarlijks in Vlaanderen talloze Lenteschoonmaak-acties plaats. Het is nog niet te laat om jouw opruimactie te organiseren! Voeg ze toe op de actiekaart van mooimakers.be.

 

De stad Eeklo organiseert ook een opruimactie. Deze vindt plaats op zaterdag 23 maart 2019 om 9 uur en start aan het stadshuis, Markt 36. Inschrijven kan via omgeving@eeklo.be of 09 218 28 15. 

 

Claim jouw gebied

Duizenden vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om rondzwervende blikjes, plastic flesjes, etensresten en snoeppapiertjes… in hun buurt op te ruimen. Hou ook jij een favoriet pleintje, een stuk stoep of je dagelijkse wandelroute proper? Dan behoor jij tot de mooimakers van je buurt!

Kom bij ons langs en we duiden dit plekje of route aan op de actiekaart. Zo overtuig je zoveel mogelijk anderen om mee te doen.

 

Meer informatie over deze actie vind je op www.mooimakers.be.

 

Heb je materiaal nodig? Contacteer de technische dienst.

stad Eeklo voorziet voor het nodige materiaal zoals zakken, handschoenen, grijpers, veiligheidsvestje (zolang de voorraad strekt). 

Talitha Voet 

09 218 28 15

talitha.voet@eeklo.be

 

 

Mooimakers-stad Eeklo 


Zoeken