Direct naar hoofdmenu / zoekveld

De Bende 4.0 brengt “En toch… “

Al voor de 4de keer op rij geeft Cultuurcentrum De Herbakker een forum én faciliteiten aan een groep jonge mensen om, begeleid door theatermakers Geert Faes en Wim De Winne, een voorstelling in elkaar te steken. Een half jaar lang werkten vijfentwintig jongeren tussen 10 en 16 jaar aan een eigen theaterproductie. De goesting om op een podium te staan en zelf met anderen dingen te creëren, zorgt voor een fijne en boeiende dynamiek. Niet in het minst door de leeftijdsverschillen én de verschillende talenten en visies van de jonge acteurs.

 

In “En toch…” vertellen de jongeren hun verhaal van jonge mensen die onze complexe, verwarrende en vaak falende samenleving tòch de moeite waard vinden… Niet bij de pakken blijven zitten en meehuilen met de massa die onze wereld teloor ziet gaan… maar een hoopvolle boodschap van jonge mensen die niet blind voor de realiteit toch ook niet willen meegaan in negativisme en doemdenken…

 

Naast twee familievoorstellingen, op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018, wil de Bende de voorstelling ook voor hun leeftijds- en klasgenoten spelen in een extra scholenvoorstelling op maandag 16 april.

Hiervoor kan de school aan een voordelig tarief kaarten bestellen. Wij zijn alvast benieuwd hoe jongeren zelf zullen reageren op “En toch…”

 

foto van de bende 3 

 


Zoeken