Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Bakkerei

2017-2018

Bakkerei 

 

Cultuur- & eetcafé Bakkerei staat dit seizoen voor het negende jaar in voor de bediening van de muziek- en theaterliefhebbers in de Meetjeslandse centrumstad. Meer en meer bezoekers kiezen voor een totaalbeleving waarbij culinair, voorstelling en gezellig napraten naadloos overvloeien. Het theatergerecht, wat bestaat uit een huisgemaakte soep en een aangekondigd hoofdgerecht (€ 19 incl. een glas wijn) zorgt voor de ideale start van een ontspannen avondje uit. Reservatie is verplicht via www.bakkerei.be.

Na de voorstelling kan je vanaf heden, naast de Augustijn, ook een Baptist van ‘t vat proeven. Dit is de nieuwste telg van streekbrouwerij Van Steenberge. Een aangenaam artisanaal helder bier van hoge gisting in een origineel glas. 

 

Ook dit seizoen op de agenda: 6 x comedycafé in de polyvalente zaal en 8 x 't klein podium in Bakkerei in samenwerking met onze grote broer CC De Herbakker. 

 

 

Theatergerecht (enkel voor bezoekers van de voorstelling en vooraf gereserveerd) 

Heb je al tickets gekocht en wens je graag lekker te eten vooraf? Dan kan dit via het Theatergerecht.

Je wordt 2 uur voor aanvang van de voorstelling verwacht in de Bakkerei. Je krijgt naast jouw gerecht ook een voorgerechtje volgens de inspiratie van de chef en een glas rode of witte huiswijn aangeboden. Je betaalt slechts € 19 per persoon.

 

Reservatie is verplicht

Reserveren kan via www.bakkerei.be tot ten laatste 2 dagen voor aanvang met duidelijke vermelding bij opmerkingen: theatergerecht + aantal personen.

Laat je via de opmerkingen weten dat je een vegetarisch alternatief wenst.

 

Gerechten in 2017

 

vri 15/09/2017 Urbanus Gevogeltegyros met rijst
woe 20/09/2017 Lieven Scheire Tagliatelli met kip en broccoli in light roomsaus
zat 30/09/2017 Riguelle Bouillabaisse met rouille en toast
don 5/10/2017 MUZIEKTHEATER DE KOLONIE MT Reuze Angus hamburger met frietjes
zat 7/10/2017 De Schedelgeboorten Wortelstoemp met chipolata
vri 13/10/2017 Gili Ovenschotel met spelerij
don 19/10/2017 Yves Peeters Gumbo Vidé met kip, zachte curry en rijst
zat 21/10/2017 HETGEVOLG & B12vzw Lasagne met rundsgehakt en zuiderse groentjes
din 24/10/2017 Raf Walschaerts Tunesische couscous royal
don 26/10/2017 Soulsister Blinde vink met prinsessenboontjes en aardappel
zat 4/11/2017 Companie Cecilia Salade met lauwe camembert
vri 10/11/2017 Maurits Pauwels & Maximus Mixed brochette, spicy potatoes, groentjes
don 16/11/2017 Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts & Clara Cleymans Lamsvlees met witloof en aardappelgratin
vri 17/11/2017 Zuidpool Salade met reepjes lauw lamsvlees en tabouleh
zat 18/11/2017 Xander De Rycke Everzwijnragout met winterse groenten
don 30/11/2017 Het nieuwstedelijk Tajine met kip
woe 6/12/2017 Behoud de Begeerte Lamsbrochette met kritharaki
vri 8/12/2017 4Hoog Vogelnestjes in tomatensaus met puree
zat 9/12/2017 DeWolff & Birth Of Joy Rundstong in Madeirasaus en puree
don 14/12/2017 Steven Mahieu Wok met kip en zuiderse kruiden
vri 15/12/2017 Chris Lomme, Katelijne Verbeke & Simone Milsdochter Marokkaans stoofpotje
zat 16/12/2017 Roland & The Deep Blue Sea Macaroni met bezembinderrug
don 21/12/2017 Tristero Vislasagne

 

Gerechten in 2018

 

vri 12/01/2018 Winterland '76 Ovenschotel met rundsgehakt en wintergroenten
zat 13/01/2018 De Speelman Steak Americain met spicy potatoes en garnituur
zat 20/01/2018 Pepijn Lievens Gehaktbrood met uiensaus, krieken en aardappel
don 25/01/2018 Veerle Malschaert Trio van kaas-, garnaal- en zalmkroket met salade
vri 26/01/2018 VRT Bigband met Sofie, Sandrine & Stef Caers Hutsepot
zat 27/01/2018 Stefaan Van Brabandt & Jan Decleir Oostendse vispan met Noordzeegarnalen
zat 3/02/2018 Walter Baele Hesperolletjes met witloof, kaassaus en puree
woe 7/02/2018 Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra Gegrilde bezembinderrug met ratatouille en aardappel in de schil
don 8/02/2018 Bas Birker Gevulde paprika met wortelpuree
zat 10/02/2018 Toneelhuis Gentse waterzooi
zat 17/02/2018 Bram Weijters Quiche met bezembinderham en zuiderse groentjes
don 22/02/2018 Percossa Bloemkoolgratin met vis
zat 24/02/2018 Han Solo Stoofvlees met Augustijnsaus, salade en kroketten
don 1/03/2018 Comp. Marius Scampibrochette diabolique met zilverrijst
zat 3/03/2018 Het Zesde Metaal Merguez en lauwe couscoussalade met kerstomaatjes
don 8/03/2018 Dounia Mahammed Thaise wokschotel met gember en kipfilet
vri 9/03/2018 Steven Delaere Salade met geitenkaas en brood
zat 10/03/2018 Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing Spinaziestoemp met varkenskoteletten
don 15/03/2018 Michael Van Peel Gekruide gehaktballetjes met spirelli
don 22/03/2018 Lady Linn, Gregory Frateur, Tijs Delbeke & Stijn Meuris Griekse salade met calamares en gevuld vijgenblad
zat 24/03/2018 Wim Helsen Waterzooi van mosselen met knolselder en witloof
vri 30/03/2018 Toneelgroep NUNC Moussaka met salade
vri 27/04/2018 Bob De Moor & Dirk Buysse Asperges op Vlaamse wijze met zalm en ham
don 3/05/2018 Lander Severins Fish-steak met huisbereide tartaar en spinaziepuree
vri 4/05/2018 ARSENAAL/LAZARUS, Hof van Eede & KOPERGIETERY Salade met lauwe kip en verse ananas
zat 5/05/2018 Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun Orkestra Italiaanse pasta met scampi en pesto
zat 19/05/2018 Lukas Lelie Marokkaanse balletjes met munt en volkorenpasta
vri 25/05/2018 TG Maastricht Merguez en lauwe couscoussalade met kerstomaatjes

Zoeken