Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Bart Peeters

Alleen en zonder plan

zat 1 apr 2017 - 20.30 uur - muziek

 

© Hugo Van Beveren

 

€ 26 (geen kortingen!) - € 22 (-26 jaar)

 

Bart Peeters doet een korte reeks solo-concerten. Zeer tijdelijk zal hij het publiek tegemoet treden met alleen maar een gitaar (en mogelijk ook twee lepels).

De concerten, in twee delen, zullen niet volgens een vooraf bepaald plan verlopen. De intieme locaties werden zorgvuldig uitgekozen. Bart zal zich volledig laten gaan als muzikant en entertainer, maar niet als danser. Voor veel mensen is dat is een geruststelling, dat beseft hij zelf ook.

 

De ‘Op De Groei-Toer’ (2014/15/16) was Barts succesvolste tot nu toe. Platina en honderd uitverkochte voorstellingen. Het was ook een gigantische onderneming. Najaar 2017 volgt er een nieuwe plaat en toer met De Ideale Mannen.

Maar nu plooit hij zich even terug op zichzelf.


PRAKTISCHE INFO I.V.M. TICKETS:

Op vraag van Bart Peeters worden de eerste twee rijen van de zaal voorbehouden voor -26-jarigen.

 

  • Vanaf maandag 7 november om 09.00 uur worden daarom de eerste twee rijen verkocht aan -26-jarigen. Tickets kunnen enkel telefonisch, via mail & aan de balie van het STIP worden besteld. Voor elk ticket dienen we een aparte naam te hebben!
  • Op woensdag 16 november om 09.00 uur start de verkoop voor de andere tickets. Die zijn online, telefonisch, via mail of aan de balie van het STIP te koop.

 

Bart Peeters

PRAKTISCHE INFO I.V.M. TICKETS:

Op vraag van Bart Peeters worden de eerste twee rijen van de zaal voorbehouden voor -26-jarigen.

 

  • Vanaf maandag 7 november om 09.00 uur worden daarom de eerste twee rijen verkocht aan -26-jarigen. Tickets kunnen enkel telefonisch, via mail & aan de balie van het STIP worden besteld. Voor elk ticket dienen we een aparte naam te hebben!
  • Op woensdag 16 november om 09.00 uur start de verkoop voor de andere tickets. Die zijn online, telefonisch, via mail of aan de balie van het STIP te koop.

 


Zoeken