Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Eriksson Delcroix & Sun Sun Sun Orkestra

woe 7 februari 2018 - 20.30 uur - muziek

 

Eriksson Delcroix Koen Bauters
 
€ 17

 

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor ‘Heart Out Of Its Mind’ van Eriksson Delcroix, was de groep op de voorstelling van dat album ook op het podium te gast. Wie erbij was, zal het moeiteloos kunnen beamen: één en ander zorgde voor magische momenten. Dat is mooi, dat is goed, maar het nog betere nieuws is dat die avond concrete gevolgen heeft en dat de samenwerking tussen beide groepen in 2018 wordt verdergezet.

Want we kunnen u deze speciale combinatie toch niet onthouden? De sfeervolle, duistere arrangementen van Tim Vandenbergh, de bijzondere sound van het vijfkoppige strijkensemble en de country van Bjorn en Nathalie is een geslaagde mix.

Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroix-repertoire ... Kortom, een avond die als bloedstollend en onvergetelijk zal worden ervaren.


met: Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix

foto: Koen Bauters 

Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra

 

Reserveer tickets


Zoeken