Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Lieven Scheire

Live in Nerdland DNA (try-out)

woe 20 september 2017 - 20.30 uur - buitensporig

 

Lieven Scheire - Live in Nerdland-DNA

 

€ 12

 

Het gaat snel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie, dat weet u ook. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruitgaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden?

Lieven Scheire zoekt het voor u uit en vertelt u er alles over. Op deze avond heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is.

Een lezing van Lieven Scheire - half wetenschapper, half mens - is altijd een hele belevenis: met zijn enthousiasme voert hij u door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde en verbaast hij u met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. U hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen (hij heeft die trouwens zelf ook niet): hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal u zelfs als leek natuurkunde zonder meer interessant gaan vinden. Niet zonder gevaar overigens, de kans bestaat immers dat u na een lezing van Vampier Scheire helemaal door fysica bent gebeten. U bent gewaarschuwd. 

Lieven Scheire

 

Reserveer tickets


Zoeken