Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Dominique Van Malder en Ride This Train

Johnny Cash - The Man and The Music

woe 20 maart 2019 - 20.30 uur - muziek en theater

 

Dominique Van Malder & Ride This Train - Johnny Cah © Gregory Vlieghe 

€ 17 / € 5 UiTPAS met kansentarief

 

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie ‘Johnny Cash - The Man and The Music’ brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond.

Voor de muziek zorgt Ride This Train: een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. Ride This Train is een goed bewaard geheim dat klaar is om de zaal op zijn kop te zetten. Uiteraard passeren alle hits van Johnny Cash, want zoals hij het zelf zei: “Er is maar één ding beter dan een hit van Johnny Cash en dat is een verzameling hits van Johnny Cash.”

Naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder voor extra spelplezier, voor passie, humor en plezante informatie. Hij speelt Johnny Cash, nee, hij is Johnny Cash. Hij raast door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan. De pillen, de pijn, de prijzen, de liefde, de diepe dalen en staande ovaties …Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij je mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash.

Het publiek wordt een avondje ondergedompeld in het countrybad van de in 2018 vijftien jaar geleden overleden legende. Boom chick a boom nog aan toe!

 

van: Dominique Van Malder, Koen D’Haene (zang), Els Meurisse (zang), Piet Clarysse (gitaar), Wouter Droesbeke (gitaar, harmonica), Luc Byttebier (bas) en Dick Vanhoegaerden (drums, percussie)

productie: Boomchickaboom vzw i.s.m. CC Het Spoor, Harelbeke

foto: Gregory Vlieghe 

 

Koop hier je tickets. 


Zoeken