Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Isolde XL

Cartes Postales

vri 3 mei 2019 - 20.30 uur - muziek

 

Isolde XL - © Piet Stellamans - foto 3 

€ 19 / € 5,50 UiTPAS met kansentarief

 

Isolde et les Bens …

… een groep opgericht door Isolde Lasoen (bekend als drumster van Daan en van zoveel meer), waarmee zij naast haar eigen songs ook een eigenzinnige keuze covers brengt uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Een repertoire waarmee ze de afgelopen jaren gestaag een niet onopgemerkte en door het publiek zeer gewaardeerde livereputatie heeft opgebouwd. Ook bij ons in CC De Herbakker.

 

Isolde …

… componeerde en realiseerde tussen al haar andere muzikale bezigheden door haar langverwachte soloalbum ‘Cartes Postales’. Een eerste voorproefje hieruit is de single ‘Les Belles’, dat klinkt als een sensuele dans tussen hunkering en betovering. Met haar zoetgevooisde stem en liefde voor rijke orkestratie doet Isolde je wegdromen naar zwoele Zuid-Franse avonden.


met: Isolde Lasoen (drums en lead vocal), Ben Van Camp (gitaar), Ben Brunin (contrabas), Luk Vermeir (piano en keyboards), Wietse Meys (saxen-fluit), Jo Hermans (trompet) en Peter Delanoye (trombone)

foto: Piet Stellamans 

 

Koop hier je tickets.


Zoeken