Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Jens Dendoncker

Bang van Dendoncker

zat 15 december 2018 - 20.30 uur - humor

 

Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker 

€ 16 / € 4,75 UiTPAS met kansentarief

 

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een ‘angry young man’, wordt in ‘Bang van Dendoncker’ een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek.

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de podia te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door menig jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn “hoge aaibaarheidsfactor” en “geloofwaardig, ijzersterk spel”, brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid, maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Beste Kijkers’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ werd goed gesmaakt. Jens passeerde al een paar keer in ons Comedycafé. Graag presenteren we u zijn eerste volavondshow. Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker. 

 

Koop hier je tickets. 

 

uitschieter zw outline 


Zoeken