Direct naar hoofdmenu / zoekveld

King Dalton

i.s.m. N9

zat 2 maart 2019 - 20.30 uur - muziek

 

King Dalton © kwestion 

€ 13 basisprijs CC en VVK N9 / € 4 UiTPAS met kansentarief

€ 16 avondkassa N9 

 

King Dalton, met leden van onder andere Think of One, Lais, Aedo, Zita Swoon, A Brand, The Broken Circle Breakdown Band en Stavroz, kent zijn muzikale oorsprong op de hoek van de straat en tijdens eindeloze jams op allerlei festivals. Blues, folk, jazz, avant-garde, psychedelica, organische funk of trance: King Dalton is het allemaal.

King Dalton bracht begin 2018 hun derde album ‘The Third’ uit. Het is de opvolger van ‘King Dalton’ (2013) en ‘Thilda’ (2015). De band speelde al in bruine cafés, rokerige clubs en op broeierige festivals.

Voor deze show grijpen de muzikanten terug naar de akoestische oerkracht van hun muziek. Ze kleden hun songs uit tot hun puurste vormen en klanken.

 

Voorprogramma

Opener Low Land Home klinkt melancholisch, mysterieus en intiem. Het viertal brengt muziek die je aandacht trekt en je met intensiteit omgeeft. De band laat minimalistische pianolijnen, warme zang, intrigerende melodieën en kille ritmes samensmelten in een donkere en authentieke sound. 

Low Land Home werd in 2017 genomineerd voor De Nieuwe Lichting en was met hun eerste single 'I Know' regelmatig te horen op Radio 1. In datzelfde jaar haalde de band de derde plaats op De Beloften en een finaleplek in Oost.Best! Tijdens dit releaseconcert stelt Low Land Home hun kersverse debuutplaat 'Out Of My Mind' voor. 

 

Dit concert is een samenwerking tussen CC De Herbakker en muziekclub N9.

 

Locatie: Staand concert in N9 villa Molenstraat 165, Eeklo  


support: tba

foto: kwestion.be

 

Koop hier je tickets. 

 

01 N9logo rood bol 


Zoeken