Direct naar hoofdmenu / zoekveld

L'Anneau Théatre

NOX (4+)

zon 7 april 2019 - 15 uur - familie

 

L'Anneau Théâtre - NOX 2 © Yves Gabriel 

€ 7 (4 tot 12 jaar) / € 2,50 UiTPAS met kansentarief

€ 13 (+12 jaar) / € 4 UiTPAS met kansentarief

 

Vanavond wil je maar één ding: naar bed gaan en slapen! Maar niets aan te doen, het lukt niet! Je pantoffeltjes zijn wel degelijk uit en je ligt wel degelijk in bed. Je hebt het licht uitgedaan, maar het springt weer aan. Je ligt niet in bed, je staat rechtop met je pantoffels aan je voeten. Je legt je deken en kussen weer netjes, maar die doen wat ze willen. De hanglamp begint te knipperen. De wekkerradio maakt geluid. Zelfs je schaduw beweegt en je hebt geen vinger uitgestoken! Je denkt dat het een nachtmerrie is, maar dat kan niet, want je slaapt niet! Dus, wie is daar nog?

In deze voorstelling wordt met beelden, gebaren en een tikkeltje tedere ondeugendheid het o zo gevoelige moment voor het slapengaan ter sprake gebracht. Bij het vallen van de nacht voelen we ons, oud of jong, alleen en vooral erg kwetsbaar. Soms gebeuren er dan wel erg rare dingen ...

Een wereld vol bevreemdende poëzie met een personage dat aan zichzelf ontsnapt, zich vermenigvuldigt en voorwerpen die een eigen leven leiden. Een waanzinnig onthullende voorstelling over wat we in grote of kleine mate vrezen en de lachwekkende maniertjes die we verzinnen om dat te bezweren.

 

Duur: 50 min. 

 

van: Ariane Buhbinder, Bertrand Kahn en R-Gaël Maleux

met: Bertrand Kahn en Johan Dils

regie: Ariane Buhbinder

foto: Yves Gabriel 

 

Koop hier je tickets. 

L'Anneau Théâtre


Zoeken