Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Paul Michiels

Ageless

don 22 november 2018 - 20.30 uur - muziek

 

NIET BIJSNIJDEN - Paul Michiels - Ageless © Zeger Garré 

€ 23 / € 6,50 UiTPAS met kansentarief

 

In de zomer van 2018 blaast Paul Michiels 70 kaarsen uit en dat wordt een heel jaar lang gevierd!

 

Michiels begon zijn rijkgevulde carrière in de jaren zestig met zijn eerste popgroepje Les Jeunes. Het eerste grote succes kwam er in 1974 met de Anglo-Belgische closeharmonyband Octopus. Later richtte hij met Jan Leyers de hitmachine Soulsister op - oorspronkelijk The Soulsisters - en scoorde hij internationaal met ‘The Way To Your Heart’. Soulsister toerde in het buitenland met Joe Cocker en Sting en de volgende vijf Soulsisterplaten haalden stuk voor stuk goud of platina.

Eind 1995 werd Soulsister ontbonden - tijdelijk, zo zal later blijken - en begon Paul aan een succesvolle solocarrière. Eerst nog even aan de zijde van Robert Mosuse als The Big M’s, maar later helemaal solo.

Ook in deze periode wist Paul weer het grote publiek te bereiken met zijn albums ‘Magic In the House’, ‘It’s A Gas’ (met Jeroen D’hoe), ‘Let’s You & Me’ en ‘A Singer’s Heart’. “Forever young, I want to be forever young”, het zou een door Paul Michiels gepende zinsnede kunnen zijn, want ook al wordt hij straks zeventig, het lijkt wel of er geen leeftijd op de zanger te plakken valt.

 

‘Ageless’ is de titel van het nieuwe album en de theatertour die Paul Michiels in het najaar van 2018 onderneemt. Daarin zal hij grasduinen in zijn favoriete wereldsongs en zijn eigen muzikale oeuvre. Wie er vorig seizoen bij was op het concert van Soulsister weet: het wordt onvergetelijk!

 

met: Paul Michiels (zang), Hervé Martens (toetsen), Vincent Pierins (bas), Eddie C (percussie), Chris Van Nauw (gitaar), Ibernice MacBean, Nina Babet (backing vocals) en Dave Imby (drums)

foto: Zeger Garré 

 

Koop hier je tickets. 


Zoeken