Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Wim Opbrouck en Ron Reuman

TV-Tunes K.N.T Revisited

zat 16 maart 2019 - 20.30 uur - muziek

 

Wim Opbrouck & Ron Reuman - TV-tunes KNT revisited 

€ 23 / € 6,50 UiTPAS met kansentarief

 

Veertien jaar geleden (17 maart 2005!) was de voorstelling ‘TV-Tunes K.N.T.’ van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Ook in CC De Herbakker gooiden beide heren hoge ogen. Het idee was even simpel als doeltreffend: herkenningsmelodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. De warme gloed van de nostalgie bleef, maar de soms melige stoffigheid van vroeger werd vervangen door een portie vrolijke opwinding en een aanstekelijke rebellie. Het spelplezier deed de rest om een lange reeks uitverkochte zalen tot groot enthousiasme te brengen.

Nadien werkten Ron en Wim regelmatig samen in producties als ‘Ik val, val in mijn armen’ en meer recent in de succesvolle theatershow ‘We shall overcome’. Nu is er, op verzoek van velen, een herneming van hun eerste ‘TV-Tunes K.N.T.’. De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddenstoelenbos, Beertje Colargol ontroert nog altijd met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep weer smaakvol en genereus.

Laat je meevoeren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip door een dikke vijftig jaar tv-tunes.

 

met: Wim Opbrouck (zang, piano), Ron Reuman (drums), Bart Buls (bas), Nele Paelinck (viool, accordeon), Roeland Vandemoortele (elektrische gitaar), Manu Huylebroeck (akoestische gitaar) en Yves Fernández-Soliño (trompet) 

 

Koop hier je tickets. 


Zoeken