Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Speelman en Bad van Marie

De giscorrectie

woe 13 t.e.m. vri 15 maart 2019 - uren in overleg met de school

5de en 6de secundair

 

giscorrectie 

€ 7

  

Welke richting ga je uit? Wat kan je? Wat wil je? Waar zit je talent? Waarin zit er toekomst? In grime? Of in Grieks- Wiskunde of eerder in grootkeuken? Of moet ik gewoon doen waarin ik zin heb? Maar vind je dat dan terug? Of wordt het gissen?

De leerlingen wordt verteld dat ze een doodgewone stageles zullen krijgen. Wat ze echter niet weten is dat ze op een fictieve rollercoaster van emoties stappen die nog lang zal nazinderen. Er staat namelijk een actrice vooraan in de klas. De voorstelling speelt zich af op een cruciaal moment in het leven van een jonge stagiaire- leerkracht, die tijdens deze belangrijke examenles de bal volledig misslaat. Achteraan in de klas zit haar examinator, meedogenloos streng, die haar steeds meer het vuur aan de schenen legt.

 

‘De giscorrectie’ toont het parcours van enkele mensen op zoek naar hun talenten. De voorstelling is enkel geschikt voor leerlingen van de 3de graad omdat zij voor een belangrijke keuze in hun leven staan: binnenkort zullen ze beslissen of ze gaan werken of gaan verder studeren en welke richting ze uit willen met hun leven.

 

Duur: 50 min.

Max aantal: 25 lln.

Locatie: Op jouw school (klaslokaal)

 

concept, regie: Stan Reekmans (Speelman) en Peter Boelens (Bad van Marie)

met: Stan Reekmans en Marika Mathijs

 

www.badvanmarie.be 

  

Speelman en Bad van Marie


Zoeken