Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

BERLIN, Hetpaleis en KOPERGIETERY - Remember the dragons ...

Opgelet! ‘Remember the dragons …’ is een feest van de leugen, enkel toegankelijk voor jongeren. Ouders en begeleiders zijn welkom in een bijzondere wachtruimte die in live-verbinding staat met de zaal. Een ruimte die achteraf meer zal hebben betekend dan u zich nu kan inbeelden.

In ‘Remember the dragons …’ word je ondergedompeld in een bad van verhalen die té absurd lijken om waar te zijn.

Een meisje uit Marokko heeft nooit honger, voelt geen pijn en heeft nauwelijks slaap nodig. Een Deense jongen weet al sinds zijn vierde dat hij liever een meisje wil zijn. Een leeftijdsgenoot uit Zuid-Afrika maakte met zijn grootvader tientallen graancirkels, ’s nachts in het grootste geheim. Waar of niet waar? En waar komt dat ruimtemannetje nu ineens vandaan?

‘Remember the dragons …’ is een video-installatievoorstelling voor een jong publiek. Een enorme tafel met dertig schermen biedt plaats aan evenveel kijkers die houden van straffe verhalen.

‘Remember the dragons …’ laat jongeren en volwassenen de verhalen vanuit verschillende perspectieven bekijken en stuurt hen naar huis met een bijzondere reeks gedeelde herinneringen én een prachtig fonkelende maansteen. Per ticket wordt een administratiekost van € 1 aangerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
do 27 september 2018 van 19:30 tot 21:00 vr 28 september 2018 van 19:30 tot 21:00
Prijs
€ 0.0 ( Basistarief: 0,00 €; Kinderen 11+: 6,00 € )
 
 
Contact
tel: 
Reserveren
 

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken