Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

4HOOG IS JARIG - Een koninklijk festival voor groot en klein.

Het Gentse jeugdgezelschap 4Hoog blaast in 2017 twintig kaarsjes uit. Om het familieseizoen knallend te openen viert CC De Herbakker samen feest! Feest om al het moois wat geweest is... Feest voor al het boeiende dat nog komt. 4Hoog trakteert! Niet met taart maar met drie voorstellingen en een dag vol plezier op hoog niveau.

Dit alles wordt overgoten met een sausje van prikkelende, kleurrijke en feestelijke activiteiten. Zo kan je in de wandelgangen ‘les coiffeuses royales’ tegenkomen, die jou een feestelijk kapsel geven, of maak je kennis met de vorstelijke hygiënist, want koninklijke handen dienen proper te zijn. Je kan meezingen met het koninklijk orkest en, samen met mama of papa, meehelpen met het bereiden van een royale maaltijd. Laat je verrassen door de hofdichter en laat je zelf versierde servet strijken door het majestueuze strijkorkest.

Wat mag je verwachten?
13.45 uur: Deuren open;
14.00 - 16.30 uur: Doorlopend workshops;
14.30 uur: Stekeblind;
14.45 uur: Een Pippo;
16.00 uur: De Koning zonder Schoenen;
16.15 uur: Een Pippo;
17.00 uur: Opening koninklijk bal;
om 18.30 uur eindigen we met een koninklijk feest, vol muziek, hapjes en drankjes. En ... we klinken op elkaar, op 4Hoog en op de koning en koningin van de dag!

Inbegrepen in de prijs: 1 voorstelling naar keuze, workshops en koninklijk bal

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zondag 17 september 2017 van 13:45 tot 13:45
Prijs
€ 12.0 ( Basistarief: 12,00 € )
 
 
Contact
tel: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken