Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Mijn Broer & Ik - Pieter Verelst (Try Out)

Een top-avond waar we heel trots op zijn, want we mogen u, Pieter Verelst, de winnaar van Camaretten 2016 serveren in het gezelligste mini-theater van het Meetjesland.
Een talent van de bovenste plank!
Zijn eerste show belooft een absurde cabaretvoorstelling te worden, zoals maar weinigen in Vlaanderen ze momenteel nog (durven te) brengen. In ‘Mijn broer en ik’ trouwens geen slecht woord over zijn broer. Laten we dat afspreken. Hij kan het ook niet helpen.
Als support-act krijgen jullie Tim Goditiabois. (Ter Bescherming van de Jeugd)
Een top-avond die je enkel in 2016-2017 in de betere theaterzalen zult zien in Nederland & enkele in Vlaanderen.
Tickets bestellen doe je per mail via tickets@friendsofcomedy.be
10€ of slechts 6€ voor jongeren tem 21 jaar of 60+'ers.

Bron: VRT
BELG PIETER VERLST IS DE BESTE KOMIEK IN NEDERLAND!
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/kunsten/1.2829368#
De Belgische komiek Pieter Verelst heeft de 51e editie van het Cameretten Festival gewonnen. Het Cameretten Festival is een van de belangrijkste wedstrijden voor cabaretiers in het Nederlandse taalgebied. Verelst treedt met zijn overwinning in de voetsporen van onder anderen Theo Maassen, Hans Teeuwen, Kommil Foo, Begijn Le Bleu en Brigitte Kaandorp.

De jury van de 51e editie van het Cameretten Festival heeft de Belgische komiek Pieter Verelst uitgeroepen tot beste cabaretier van de voorbije editie. Verelst kreeg zaterdagavond een geldprijs van 2.000 euro in het Luxor Theater in Rotterdam.

"Met zijn spannende opkomst grijpt Pieter Verelst je direct bij de kladden, om je een uur lang niet meer los te laten. Pieter zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam", motiveert de jury.

De 26-jarige Pieter Verelst studeerde toneel aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. De voorbije jaren had hij rollen in televisieseries als "Familie", "Dubbelspel", "Zone stad" en "Aspe". Als stemacteur werkte hij mee aan de Nederlandstalige versie van "Ice age" en "De kleine prins".

www.pieterverelst.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
za 01/04/17 van 20:30 tot 22:30
Prijs
€ 10.0 ( Basistarief: € 10; Jongeren tem 21 jaar: € 6; 60+: € 6 )
 
 
Contact
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken