Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Boomgaardfilm BABETTE’S FEAST

Bij zonsondergang wordt de boomgaard van de Huysmanhoeve omgetoverd tot een gezellige openluchtcinema. Vanavond draait de film Babette’s Feast
Babette's Feast is een Deense sfeerfilm over verborgen verlangens uit het begin van de 19e eeuw. Aan de verlaten kust van Denemarken wonen Martina en Philippa, dochters van een strenge protestantse predikant die elk aards genot afkeurt. Op een dag arriveert de mysterieuze Babette die Frankrijk is ontvlucht. De twee zussen bieden haar onderdak in ruil voor het verrichten van huishoudelijk werk. Na 14 jaar krijgt Babette het bericht dat ze de loterij heeft gewonnen en ze besluit om een enorm Frans feestmaal te maken. Het wordt een diner om nooit te vergeten! Oscar Beste Buitenlandse Film 1988.
De cafetaria opent om 19u30, de film gaat van start zodra het voldoende duister is, nadien kan je nog napraten in de cafetaria onder het genot van een drankje. Breng gerust je dekentje mee, want het wordt al frisser ’s avonds. Bij slecht weer gaat de film door in het overdekte open wagenhuis.
De boomgaardfilms zijn een initiatief van het Plattelandscentrum in samenwerking met Landelijke Gilde Eeklo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
donderdag 30 augustus 2018 van 19:30 tot 13:00
Prijs
€ 0.0 ( Basistarief: 0,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken