Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

LUCAS VAN DEN EYNDE, TINE EMBRECHTS, CLARA CLEYMANS EN DE KLASSIEKER - Kleinkunsteiland: de klassiekers

Drie charismatische muzikanten staan te trappelen om de kleinkunstklassiekers van vroeger en nu te vertolken: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Clara Cleymans. Hun eigenzinnige en geestige interpretaties zullen niemand onberoerd laten. De begeleidingsband o.l.v. Jo Mahieu maakt het plaatje compleet. Alsof dit nog niet voldoende is, staat bij elk optreden een waarlijk groot artiest uit de kleinkunstwereld mee op het podium. Wie deze absolute topper, deze ‘klassieker’ zal zijn, blijft een verrassing.
Het gezelschap haalt zeker van onder het stof: hits van Boudewijn de Groot, Wim Sonneveld enz. Maar ook nummers die in latere jaren gemaakt zijn en reeds tot de klassiekers behoren, komen aan bod. Denk aan Noordkaap, Gorki, Wigbert ...
U wilt zich laten onderdompelen in de sfeer van deze nostalgische liedjescarrousel? U wilt dé kleinkunstklassiekers nog eens horen? U bent benieuwd wie de kleinkunstenaar, de ‘klassieker’ is die mee op het podium staat? Kom dan zeker naar de voorstelling van ‘Kleinkunsteiland’. U zal in excellent gezelschap vertoeven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
donderdag 16 november 2017 van 20:30 tot 20:30
Prijs
€ 24.0 ( Basistarief: 24,00 € )
 
 
Contact
tel: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken