Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

PJDS (album release) en Falling Man

Op 16 maart verschijnt ‘SIREN’, de nieuwe plaat van PJDS. De tien verse songs gaan vergezeld van soulvolle vocals en kennen een verrassende, eclectische sound. Pieter-Jan De smet nam het album op met Roland Van Campenhout, Mirko Banovic, Teun Verbruggen en Frederik Segers. Die laatste stond ook in voor de productie.

Pieter-Jan De Smet raakte al als jong broekje verslingerd aan rock-‘n-roll. Hij bracht vier platen uit als PJDS. Zijn vijfde, ‘Homebrew’, releaste hij in 2011 onder zijn alter ego Beuzak. Daarnaast kan je hem ook kennen van in de band van Liesa Van der Aa of als een derde van De Piepkes.

Ook de heren van Falling Man lopen over van de rock-‘n-roll. Na het vertrek van frontman (en acteur) Sam Louwyck vond de Gentse band in nobele onbekende Sander Van den Broecke een nieuwe zanger. Samen brachten ze in 2017 het album ‘Ghost’ uit.

‘Ghost’ is een plaat waarop gitaren en illusies aan scherven gaan, riffs en noise erin hakken als het verlies waarover wordt gezongen, en melodieën en beats de pijn verzachten of wegblazen. Je hoort Bowie, maar net zo goed Sonic Youth, The Fall, The Birthday Party of Pere Ubu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zaterdag 5 mei 2018 van 21:00 tot 23:59
Prijs
€ 16.0 ( Basistarief: 16,00 €; VVK: 13,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 
mail: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken