Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

BeraadGeslagen en MDC III

BeraadGeslagen en MDC III gooien alle conventies overboord. Óp een podium staan, daar doen ze niet aan mee. Ook de muziek is allesbehalve doordeweeks.

BeraadGeslagen is de muzikale denktank van drummer Lander Gyselinck (STUFF., LABtrio) en toetsenist/zanger Fulco Ottervanger (STADT, De Beren Gieren, stadscomponist Gent). De twee leven zich al tien jaar uit met trommels, toetsen, teksten en toeters. Ze exploreren de grenzen van jazz, avant-garde, elektronica en doodeenvoudige popliedjes, op zoek naar een eigen geluid en alle muurtjes slopend op de weg ernaartoe. Hun eerste titelloze EP is uit bij WERF records.

Saxofonist Mattias De Craene heeft vele projecten. Nordmann, waarmee hij in 2014 tweede werd bij Humo’s Rock Rally, is veruit het bekendste. MDC III is dan weer het nieuwste. Dat is géén doordeweeks jazztrio, want hij inviteert niet één maar twee drummers: Lennert Jacobs (The Germans, Räpe Blossoms) en Simon Segers (Black Flower en kameraad van Fulco bij STADT en De Beren Gieren). Dat het geheel nogal kan variëren qua ritmes, texturen, sounds en stemmingen hoeft niet te verbazen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zaterdag 3 juni 2017 van 21:00 tot 23:59
Prijs
€ 13.0 ( Basistarief: 13,00 €; VVK: 10,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 
mail: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken