Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / zaterdag 12 augustus

zaterdag 12 augustus

Tijdens het eerste weekend van het Herbakkersfestival organiseert muziekclub N9 ontdekkingsconcerten in een ware clubsfeer op het intieme Canadaplein. Op zaterdag vindt er een mini psychfestival plaats onder de stretchtent.

Psych-edition

 

nometal

 

NO METAL IN THIS BATTLE (LU)

20.00 uur - Canadaplein

 

Het afro post-punk kwartet No Metal In This Battle opent de dag. De band speelt een mix van Nigeriaanse afrobeat, post- en mathrock en een noodzakelijke dosis punk attitude. De Luxemburgers zijn zowel fan van Tony Allen als van Tortoise en Fugazi. Hun liveshows zijn steeds een krachtige, spirituele belevenis.


www.nometal.bandcamp.com

  

radarmen 

 

RADAR MEN FROM THE MOON (NL)

21.30 uur - Canadaplein

 

Radar Men From The Moon - ook uit Nederland - mengen psych met acid house en sludge. De band, die zichzelf constant heruitvindt, speelde dit voorjaar Charlatan in Gent plat tijdens de eerste editie van Psych Over 9000. Daarnaast stonden ze al op Liverpool Psych Fest en Desertfest Berlijn én waren ze co-curator van Eindhoven Psych Lab in 2016.


www.radarmenfromthemoon.nl

 

 


altingunn

 

ALTIN GÜN (NL)

23.00 uur - Canadaplein

 

Altın Gün speelt Turkse psychedelica uit de jaren ’70. De muzikanten – die hun sporen al verdienden bij onder andere Jungle By Night en Jacco Gardner - gaan aan de slag met muziek van onder andere Selda, Barış Manço en Erkin Koray én geven een eigen draai aan Turkse traditionals. Altin Gün heeft enkel een 7” uit bij het Zwitserse label Bongo Joe. Op een eerste plaat is het nog even wachten. Toch veroorzaakt de band momenteel een kleine hype in thuisland Nederland.

 

Ontdek Altin Gün

 

 

 

 

Met de steun van...

 sponsors2017

Zoeken