Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / zaterdag 19 augustus

zaterdag 19 augustus

Met Fischer-Z en The Wolfbanes op zaterdag zoeken we terug wat nostalgie uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90.

 

stereoseat 

 

STEREOSEAT

18 uur - Herbakkersplein

 

Stereoseat. Ze zijn met vier, hebben allen een muzikaal verleden om u tegen te zeggen en geven er iedere keer weer een ferme lap op! In de band speelt onder meer Eeklonaar David Van Belleghem, die zowel bij Delavega als Kenji Minogue speelde. Gooi deze vier geweldige artiesten samen en je krijgt een opmerkelijke, stevige sound en heel verrassende songs. 

 

vi.be/stereoseat

 


 

wolfbanes 

 

THE WOLF BANES

19.30 uur - Herbakkersplein

 

Wimmeke Punk & co negeerden de tands des tijds en zijn er helemaal klaar voor om na al die jaren ook in Eeklo zichzelf nog eens te komen bewijzen. Zijn jullie klaar voor  As The Bottle Runs Dry, Miles Away From Here en Fire In The Woods?

 

 


 

freakyage 

 

FREAKY AGE

21 uur - Herbakkersplein

 

Ze waren amper 11 toen ze in 2003 hun band oprichtten en amper 14 toen ze in 2006 de finale van Humo’s Rock Rally speelden in de Ancien Belgique en zo werd Freaky Age in no time bekend bij de Vlaamse muziekliefhebber. Ze scheerden hoge toppen op op de Belgische hitlijsten en speelden in de zomer van 2008 maar liefst 120 festivals in België, Frankrijk en Nederland. Herinnert u zich nog dat zij in 2009 zelfs op Rock Oasis of College Ten Doorn speelden? In 2011 trokken de mannen uit Ternat zich even terug om te werken aan hun langverwachte derde album, dat een compleet andere sound kreeg, waar zelfs plaats was voor strijkkwartetten en kerkklokken! In maart van dit jaar, elf jaar na die bewuste finale waar het allemaal begon, kwam hun vierde album uit en dat willen zij maar al te graag in Eeklo voorstellen. Deze zomer. Op zaterdagavond 19 augustus. Op het Herbakkersplein. U komt toch ook, hé?

www.freakyagemusic.com

 


 

fischer-z 

 

FISCHER-Z

22.30 uur - Herbakkersplein

 

Verder op zaterdagavond 19 augustus willen we jullie dit jaar graag laten genieten van alweer een internationale artiest. Nostalgie ten top met Fischer-Z! Het Britse gezelschap rond componist-zanger John Watts viert dit jaar niet enkel haar veertigste verjaardag, bovendien kwam in het begin van dit jaar haar twintigste CD uit!

De gloednieuwe studioplaat Building Bridges brengen ze graag voor jou op het Herbakkersplein, maar wees gerust, ook de oude Fischer-Z-hits zullen niet ontbreken … Of zeggen klassiekers als “The worker”, “So long” en “Marliese” je helemaal niks meer? Hopelijk wordt 2017 niet enkel voor hen een mijlpaal, maar ook voor ons na het zien van Fischer-Z’s nog steeds verpletterende performance!

 

www.fischer-z.com

 

 


 

bakfiets 

 

METON PARTY

0.00 uur - Herbakkersplein

 

De Meton was 25 jaar geleden voor veel Eeklonaars dé alternatieve dancing en place-to-be. Dit jaar krijgt u new-wave, electro en andere fijne muziek uit de eighties op de Radio Bakfiets Meton-afterparty te horen!allesponsors2017

 

Met de steun van...

 sponsors2017

Zoeken