Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / zondag 13 augustus

zondag 13 augustus

Tijdens het eerste weekend van het Herbakkersfestival organiseert muziekclub N9 ontdekkingsconcerten in een ware clubsfeer op het intieme Canadaplein. Op zondag is jazz de rode draad. Het festival is helemaal gratis!

Jazz and beyond

 

kajazzmessengers 

 

THE KA! JAZZMESSENGERS

15.00 uur - Canadaplein


The KA! Jazzmenssengers bestaan uit leerlingen en leraars van de KA! kunstacademie uit Eeklo. Ze zorgen, in verschillende bezettingen, voor dé ideale opwarming voor de rest van de dag.


www.eeklo.be/kunstacademie

 

 


 

moltenpenguin 

 

MOLTEN PENGUIN

16.30 uur


Je herkent misschien wel leden van bij Nordmann, Altertape of Sinister Sister in de Gentse liveband Molten Penguin. De jazzmuzikanten halen de mosterd bij electro, triphop en drum ‘n bass. Naast eigen nummers brengen ze ook eigenzinnige versies van songs van onder andere Kraftwerk, Roni Size en Aphex Twin. Daarenboven zijn ze niet vies van een beetje improvisatie.

 

Beluister

 


 

mudajazz 

 

MUDA JAZZ AMBASSADORS

18.00 uur


De MUDA Jazz Ambassadors zijn een delegatie jonge jazzwolven uit de derde graad secundair kunstonderwijs van het MUDA in Evergem. De jongelingen spelen jazz standards, maar hebben ook een eigen repertoire. De band bestaat dit jaar uit Cas Minten (sax), Rutger Mathys (mondharmonica), Thibaut Deryckere (piano), Marthe Van Droogenbroeck (trompet), Orson Claeys (bas) en Pim Tournaye (drum).

www.muda.be

 

 


 

eclectiv 

 

ECLECTIV
20.00 uur


ECLECTIV is het nieuwste project van pianist en componist Yves Vermeire. De dynamische formatie brengt moderne jazz naar het grote publiek. In 2016 deed ECLECTIV Jazzenede festival op zijn grondvesten daveren. De band werkt regelmatig samen met gastmuzikanten als Jean-Paul Estiévenart (Brussels Jazz Orchestra) en Kimberly Dhondt (Hooverphonic).


www.eclectiv.eu

 

 


 

dansdans 

 

DANS DANS

22.00 uur


Dans Dans is het volstrekt unieke muzikale verbond tussen gitarist Bert Dockx (Flying Horseman, Strand), bassist Frederic Jacques (Mark Lanegan, Lyenn) en drummer Steven Cassiers (Dez Mona, DAAU). De muziek van de band valt onmogelijk in één vak te plaatsen. Ze is instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild. Live voegen de heren nog een extra dimensie toe aan hun songs.

www.dansdans.be


Met de steun van...

 sponsors2017

Zoeken