Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / zondag 20 augustus

zondag 20 augustus

Op zondag hebben we met Yevgueni en Zornik grote Belgische namen op de affiche.

 

picknick 

 

REUZE PICKNICK

11.30 - 13.30 uur - Herbakkersplein

 

Meester-kok Sander-Jan Beirens maakt exclusief voor het Herbakkersfestival een picknickmand (volwassenen: € 18/ kids: € 10) met allerlei lekkers in om je te verwennen op zondagmorgen! Tijdens de picknick zal er een liveband voor entertainment zorgen!

 

Inschrijven www.vzwbakfiets.be

 

 


 

springfestival

 

KINDERSPRINGFESTIVAL

13.30 - 17.30 uur - Herbakkersplein

 

Aansluitend op de picknick toveren we dit jaar op zondagmiddag het Herbakkersplein om tot een heus springparadijs! Springen in openlucht op enkele springkastelen in allerlei vormen en formaten, daarvoor spring je maar wat al te graag uit je luie zetel?

 


 

mcmay 

 

MCMAY

18 uur - Herbakkersplein

 

Frank is al jaren gekend in Eeklo, onder meer door zijn andere bands Crushh! en Fr@nk & The Face. Hij wordt ondersteund door ijzersterke muzikanten, waaronder Eric Melaerts, Herré Cambré, Peter Bauwens en Bart Mareen.

 

mcmay.be

 

 


 

yevgueni 

 

YEVGUENI

19.30 uur - Herbakkersplein

 

Kleinkunst van de bovenste plank van de groep rond frontzanger Klaas Delrue! Na de Gentse Feesten en Dranouter zakt Yevgueni af naar Eeklo. Wij kijken er alvast enorm naar uit want als zij lachen, gaat de hele hemel open…

 

www.yevgueni.be

 

 


 

helsinki 

 

HELSINKI

21 uur - Herbakkersplein

 

Gentse groep rond gitarist Thomas Van Elslander (Arno, Hannelore Bedert, Gorki). Klinkt als Queens of the Stone Age en The Black Keys, maar Gentser én beter! Voor het eerst in Eeklo!

helsinkibelgium.com

 

 


 

zornik 

 

ZORNIK

22.30 uur - Herbakkersplein

 

Unieke kans om Zornik deze zomer te zien, want hun enige optreden in België is in Eeklo! De echte doorbraak kwam er in 2001 met de hit It’s so unreal. Klaar om Scared of yourself, Goodbye en Believe vanop de eerste rij op het Herbakkersplein te aanschouwen?

 

www.zornik.com

 

 


 

bakfiets 

 

Radio Bakfiets

KAISAR & PIEDIE

0.00 uur - Herbakkersplein

 

De laatste afterparty van Radio Bakfiets wordt verzorgd door twee legendarische DJ’s van jongerencafé Patjelli. Gasten met Eeklose roots maar met vooral veel liefde voor straffe dansmuziek…


allesponsors2017

 

Met de steun van...

 sponsors2017

Zoeken