Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Data Herbakkersfestival 2018

Data Herbakkersfestival 2018

’t Is niet zolang geleden, maar ’t lijkt een ver verleden… Augustus 2017. Voor het eerst kon je twee keer op rij genieten van het Herbakkersfestival, ook in 2018 blijf je niet op je honger zitten!

Voor de twaalfde keer slaan VZW Bakfiets, muziekclub N9, cultuurcentrum De Herbakker en stad Eeklo de handen in elkaar voor het Herbakkersfestival. Ook dit jaar schotelen wij je twee fantastische weekends vol muziek en ambiance voor. Twee weekends vol klank, sfeer en uitstraling in de stad.

 

Het jaarlijkse gratis zomerfestival vindt opnieuw plaats in het centrum van Eeklo. In het eerste weekend neemt muziekclub N9 je mee op muzikaal sleeptouw op het feeërieke Canadaplein. Met een wereldmarkt op zondagmiddag in de verkeersvrije Boelare. In het tweede weekend schotelt VZW Bakfiets je pop/rock voor op het Herbakkersplein, met op vrijdag metal op het programma. Ook de Markt wordt verder bekeken als mogelijke locatie.

 

De organisatoren zullen ten gepaste tijde enkele kleppers van namen op jou loslaten, stip deze data alvast aan in jouw agenda!

 

Zaterdag 11 augustus tot zondag 12 augustus (eerste weekend)

Canadaplein en Boelare


Vrijdag 17 augustus tot zondag 19 augustus (tweede weekend) –

Herbakkersplein


Praktische informatie:

info@herbakkersfestival.be
Organisatie: VZW Bakfiets, muziekclub N9, cultuurcentrum De Herbakker en stad Eeklo

 

hbf18 


Zoeken