Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Ontdek nóg een topnaam voor weekend 2

Ontdek nóg een topnaam voor weekend 2

Vzw Bakfiets is blij en verheugd u nog een nieuwe naam voor weekend 2 (17 tot 19 augustus) te kunnen voorschotelen! We kondigden eerder al Fixkes aan op zondagavond 19 augustus, maar er speelt nadien nóg een klepper van formaat op het Herbakkersplein! 

 

Het moet in 1992 geweest zijn, dat Sarah en Gert Bettens in Antwerpen K’s Choice stichtten. Vorig jaar vierden ze hun 25-jarige bestaan, maar tot op de dag van vandaag wordt de band nog steeds tot de Belgische top gerekend!

 

Door de jaren heen haalden ze meermaals de Album Top 10, met plaatjes zoals Paradise in Me, Cocoon Crash en The Phantom Cowboy, die bij ons in België meteen naar nummer één klommen en K’s Choice verschillende keren goud en platina opleverden. De échte doorbraak bij het grote publiek kwam er in 1995, met de release van Not an Addict. De single kende een gigantisch succes en leverde de band internationale roem op. Het is ongetwijfeld hun grootste hit die na 20 jaar nog steeds op vele radiozenders wordt gedraaid in binnen- en buitenland!

 

Dat K’s Choice na 25 jaar nog alive and kicking is, tonen ze momenteel volop in het VTM-programma Liefde Voor Muziek, waar topartiesten nummers van elkaar herwerken en brengen. Nog meer bewijzen nodig? Schrijf dan alvast zondagavond 19 augustus op in je agenda en laat je meeslepen!

 

HBF-18-K s choice 


Zoeken