Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Wereldmarkt Nova Mondo

Wereldmarkt Nova Mondo

Tijdens het eerste weekend van het Herbakkersfestival kan je de ‘nieuwe wereld’ betreden op de Wereldmarkt Nova Mondo. Ontdek deze kleurrijke markt op zondag 12 augustus 2018 tussen 14 en 19 uur in de Boelare

 

De Wereldmarkt Nova Mondo is een duurzame markt met lokale producenten, zuiderse kledij, faire schoonheidsproducten, duurzame handtassen, lokale hamburgers, ambachtelijke ijsjes, lekkere drankjes en Thaise hapjes. Daarnaast ook plaatselijke hobbyisten en infostanden van organisaties met een project in het Zuiden. Elk uur vindt er een optreden plaats. Volwassenen en kinderen kunnen genieten van een poppenspeler, een acrobaat, een voetbalkunstenaar en... een slangenvrouw!

 

Enkele artiesten die je mag verwachten:

 

  • 14 tot 15 uur: AIDE-MOI met Juan Manual Cersosimo - Sprankelende show over de ontmoeting tussen twee zwervers. Mime, behendigheidsspelletjes, clown, equilibrist op de fiets en poppenspeler
  • 15 tot 16 uur: KATALA door Mohamed Keita en Ibrahima Camara uit Guinee/Senegal - Een interactieve show die het verhaal vertelt van 2 jonge mensen die migreren van hun kleine dorp naar een grote stad op zoek naar kansen.
  • 16 tot 17 uur: slangenvrouw CRONOPIA uit Argentinië - De Kautschuk koningin Cronopia wringt haar lichaam in bijna onmogelijke bochten. Ze kan gelijktijdig volwassenen verbazen en kinderen entertainen.
  • 17 tot 18 uur: MENCHO SOSA uit Argentinië - Mencho Sosa is een kunstenaar, clown maar vooral… voetballer.
  • Doorlopend de zottigheden van Juan Manuel Cersosimo met LOCO.

 

nova mondo 


Zoeken