Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / kinderen / Grabbelpas

Grabbelpas

img Grabbelpas RGB W 

Wat?

Grabbelpas is een vrijetijdswerking voor alle kinderen van de eerste kleuterklas (3 jaar) tot het zesde leerjaar (12 jaar). Elke schoolvakantie (uitgezonderd de kerstvakantie) organiseert een ploeg enthousiaste monitoren dagelijks activiteiten voor alle leeftijden. Knutselen, koken, parkspelen, bosspelen, teamspelen, ... Niets is té gek voor Grabbelpas. In groepjes van maximum 20 kinderen proberen we de huiselijke sfeer zo veel mogelijk te bewaren in een beschermde omgeving. Vooraf inschrijven is een must door de kleine groepjes. 

 

GP 5 

 

Aanbod en inschrijving?

Het Grabbelpas-aanbod staat opgenomen in onze Kidsgids, een brochure die enkele weken vóór elke vakantie wordt verspreid via mail, internet en Facebook.

Je kan via de website een aanvraag tot inschrijving invoeren via dit formulier. Wij laten u zo spoedig mogelijk bericht over de beschikbaarheid en vragen om enkel nog langs te komen op de jeugddienst voor de betaling.

 

Je kan de Kidsgids ook terugvinden op deze website, volg gewoon deze link

 

GP 11

 

 

Monitor worden?

Heb je interesse om monitor te worden, dan ben je meer dan welkom! Je hoeft geen ervaring te hebben, we trachten die ervaring samen met jou op te bouwen! De enigste vereiste is dat je 16 jaar bent. Tegen een monitorenvergoeding kun je de kinderen de tijd van hun leven laten beleven! We stimuleren jullie graag om een monitorencursus te volgenden en daarom voorziet stad Eeklo een terugbetaling. Voor meer info kan je terecht op de jeugddienst!

 

Wil je graag monitor worden: geef gewoon een telefoontje of stuur gerust een mailtje naar grabbelpas@eeklo.be of spring eens binnen op de jeugddienst, we helpen je graag verder. 

 

Grabbelpas

Kerkstraat 121

9900 Eeklo

tel.: 09 | 218 29 20
 
coördinator: Fien Goethals
 
Open van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 12 uur
Op dinsdag tot donderdag van 13.30 uur tot 17 uur

Op vrijdag van 13.30 uur tot 16 uur 

 


Zoeken