Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / mobiliteit&werken / werken in maart 2016

werken in maart 2016

OOSTVELDSTRAAT fietspaden - 11 april tot 18 juli 2016 

BALGERHOEKE - 21 september t.e.m. voorjaar 2017 - OP 22 FEBRUARI STARTEN WERKEN AAN TUNNEL !

Polydoor LIPPENSLAAN - 14 januari t.e.m. 30 april 2016

Burg. Lionel Pussemierstraat - 31 maart tot 22 april 2016 

 

 

nieuwsbrief button 

 


 

werken 90pctWerken Roze- 20 april 2015 tot februari/maart 2016 

Vanaf 20 april wordt gewerkt aan de Roze, tussen het kruispunt met de Vrombautstraat en de spoorweg. Over heel de lengte wordt de riolering vervangen en krijgt de straat een nieuw wegdek en nieuwe trottoirs.

De herinrichting moet van de Roze een mooiere en betere woonstraat maken. Bovendien wordt het ver­keersveiliger. Daarnaast wordt ook de verkeerscirculatie aangepast: in de zone tussen de Burg. Lionel Pusse­mierstraat en de Rabautstraat wordt eenrichtingsver­keer ingevoerd. Met de auto kan je dan enkel richting Kerkstraat rijden. Met de fiets blijven uiteraard beide richtingen mogelijk. Het aantal parkeerplaatsen blijft behouden en stijgt zelfs in het deel dat als eenrich­tingsstraat wordt heraangelegd.

 

Fasering

Aannemer Heijmans Infra NV start op 20 april 2015 en krijgt 135 werkdagen om de werken uit te voeren. Uiteraard moet hier rekening gehouden worden met bouwverlof, slecht weer en onverwachte problemen.  Toch zouden de werken achter de rug moeten zijn tegen februari-maart 2016.

De werken worden in 4 fasen uitgevoerd, telkens een fase is afgewerkt, komt er een onderlaag in asfalt, zodat die zone makkelijk berijdbaar is. De finale toplaag wordt in één keer aangebracht, over de volledige lengte van de straat.

De vier fasen zijn:

FASE 1: kruispunt Vrombautstraat tot kruispunt Désiré Steyaertstraat (kruispunt inbegrepen)

FASE 2: kruispunt Désiré Steyaertstraat tot kruispunt Burg. Lionel Pussemierstraat (kruispunt inbegrepen)

FASE 3: kruispunt Burg. Lionel Pussemierstraat tot kruispunt Rabautstraat (dit kruispunt blijft open)

FASE 4: kruispunt Rabautstraat (kruispunt blijft open) tot net voorbij de spoorweg 

 


NIEUW STAND VAN ZAKEN - 5 FEBRUARI 2016

In februari worden de trottoirs en de parkeerstroken afgewerkt tussen de Rabautstraat en de spoorweg. Terzelfdertijd worden de groenaanplantingen over de ganse straatlengte uitgevoerd en zal de nieuwe LED-verlichting in dienst worden genomen. 
Als laatste krijgt eind februari het kruispunt Roze-Rabautstraat een nieuwe bestrating. Voor deze werken worden de vier straten op het kruispunt doodlopend gedurende twee weken. Het eenrichtingsdeel in de Roze zal dan tijdelijk voor de twee richtingen worden opengesteld. 
De wijk Ghevers kan ontsluiten via de Zakmeersstraat en verder richting Teirlinckstraat. De woningen Roze 2 tot en met 73 zullen ook via deze weg moeten rijden. De Polydoor Lippenslaan wordt niet aangeraden als omleidingsweg omdat daar door wegenwerken via metalen rijplaten moet worden omgereden. 
De asfalttoplaag in het gedeelte Rabautstraat-spoorweg zal pas in maart worden aangelegd. Daarvoor gaat deze zone nog 1 maal volledig dicht.

 

 

STAND VAN ZAKEN - 13 OKTOBER 2015

In de zone tussen de Rabautstraat en de Burg. Lionel Pussemierstraat worden nu rioleringen geplaatst. In de zone tussen de Burg. Lionel Pussemierstraat en D. Steyaertstraat zijn de klinkerwerken in uitvoering. De bedoeling is om eind oktober de rijweg, waar momenteel riolering geplaatst wordt, terug open te kunnen stellen voor plaatselijk verkeer. Ook het kruispunt met de Burg. Lionel Pussemierstraat zal tegen dan terug open zijn. Op dit kruispunt werd een grote ondergrondse constructie geplaatst die wateroverlast moet tegengaan.

 

Begin november wordt gestart met het laatste deel van de Roze. Dit is vanaf de Rabautstraat tot aan de spoorweg. De toegang tot Ghevers blijft in deze fase mogelijk via de Rabautstraat. Dit kruispunt wordt pas op het einde van de werken heraangelegd. Dan zal er mogelijkheid zijn om via de Zakmeersstraat weg te rijden.

De bewoners van de Polydoor Lippenslaan zullen via de kant Blommekens kunnen wegrijden wanneer het kruispunt met de Roze onderbroken is. Dit wordt afgestemd met de huidige werken ter hoogte van Blommekens in opdracht van de Meetjeslandse Bouwmaatschappij. De aannemer tracht om voor het eind van het jaar de rioleringswerken afgerond te hebben. Deze werken zijn het meest weersafhankelijk. In de maanden januari en februari 2016 kan dan de afwerking van de bestrating gebeuren.

 

  

STAND VAN ZAKEN - 17 SEPTEMBER 2015

De werfzone bevindt zich tussen het kruispunt met de Desiré Staeyaertstraat (is wel toegankelijk voor lokaal verkeer) en de Rabautstraat (kruispunt vrij). Het kruispunt met de Burg. Lionel Pussemierstraat is dus nog afgesloten voor doorgaan verkeer. Deze fase duurt tot ongeveer 31 oktober 2015. 

 

STAND VAN ZAKEN - 5 AUGUSTUS 2015

Bij de riolerings- en wegenwerken in de Roze wordt het kruispunt Burg. Lionel Pussemierstraat met Roze onderbroken, tot eind september. 

In de J. d’Huyvetterstraat, Kerkesteestraat en het deel Roze (Vrombautstraat tot Pussemierstraat) is enkel plaatselijk verkeer toegelaten. 

 

 

STAND VAN ZAKEN - 18 JUNI 2015

 • KRUISPUNT VROMBAUTSTRAAT T.E.M. KRUISPUNT DÉSIRÉ STEYAERTSTRAAT 

Nu de rioleringen zijn geplaatst en aangesloten kan er aan de eigenlijke wegopbouw worden gestart. De asfaltering is voorzien tussen 22 en 26 juni 2015. Nadien kan plaatselijk verkeer terug over het wegdek rij¬den. De trottoirs zullen ook in deze week en de weken daarna aangelegd worden. 

Begin september dient de zone van fase 1 nog voor 1 dag afgesloten te worden voor het gieten van de eind¬laag in asfalt.

 

 • DEEL TUSSEN DÉSIRÉ STEYAERT & BURG. LIONEL PUSSEMIERSTRAAT 

Het wegdek wordt vanaf woensdag 24 juni 2015 opgebroken voor de aanleg van de riolering. De trottoirs worden pas half augustus uitgebroken. 

Er is bouwverlof tussen 10 juli en 4 augustus. De aan¬nemer zal ervoor zorgen dat de rijweg tijdens deze pe¬riode op eigen risico berijdbaar is voor bewoners. Het kruispunt met de Burg. Lionel Pussemierstraat blijft ook open tot net na het bouwverlof. 

Tijdens de Balloonmeeting (25-26 juli) kan het verkeer weg via Roze richting Rabautstraat.

 

 

PLANNEN:

 

KLIK HIER VOOR NIEUWSBRIEF ROZE 2 - JUNI 2015 

KLIK HIER VOOR NIEUWSBRIEF ROZE 1 - EIND MAART 2015

 

roze 120116 AE 1 web 

(Albert Everaert - 12 januari 2016)

 

roze 041215 AE 1 web 

(Albert Everaert - 4 december 2015) 

 

roze 021115 AE 3 web 

(Albert Everaert - 2 november 2015) 

 

roze 010915 AE 1 web 

(Albert Everaert - 1 september 2015) 

 

roze 310815 AE 1 web 

(Albert Everaert - 31 augustus 2015) 

 

roze 250815 AE 1 web 

(Albert Everaert - 25 aug 2015)

roze 130815 AE 2 web 

(Albert Everaert - 13 aug 2015)

 

roze 250615 AE1 web 

(Albert Everaert - 25 juni 2015) 

 

roze 110515 AE1 web 

(Albert Everaert - 11 mei 2015) 

 

roze 200415 AE1 web 

(Albert Everaert - 20 april 2015) 

 


 

werken 25pctP. Lippenslaan - 14 januari tot eind april 2016

Vanaf eind deze week tot eind april is de toegang tot de Polydoor Lippenslaan vanuit Blommekens opnieuw afgesloten (dit voor de afwerking van het appartementsgebouw langs Blommekensj). 

Het plaatselijk verkeer en de hulpdiensten kunnen tijdelijk vanuit Blommekens via rijplaten tot aan de Pieter Van de Puttestraat rijden. Doorgaand verkeer is absoluut niet mogelijk.

De toegang van de P. Lippenslaan aan de kant van de Roze is nog niet open omdat daar de laatste hand wordt gelegd aan de aanpassing van de straat. De werken in de Roze zullen vermoedelijk eind deze maand achter de rug zijn, zodat er dan opnieuw toegang is tot de P. Lippenslaan via de Roze. 

 werken voltooid

Expresweg N49/E34 - donderdag 17 maart 19 uur tot vrijdag 18 maart 6 uur.

De N49 richting kust gaat in de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 maart dicht voor dringende herstellingen aan het wegdek op de brug ter hoogte van de verbrandingsoven in Balgerhoeke.

Van 19 tot 6 uur rijdt het verkeer richting kust om via de R43, de N9 richting Maldegem en de N498. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, voert de aannemer de herstelling ‘s nachts uit. 

In Balgerhoeke bouwt het Agentschap Wegen en verkeer een tunnel onder de N49. Hierdoor rijdt het verkeer richting kust deels op de pechstrook. Doordat de pechstrook veel zwaarder belast wordt dan normaal, is schade ontstaan op de brug over het kanaal. Het wegdek wordt in één nacht hersteld, zodat de pechstrook daarna opnieuw dienst kan doen als rijstrook. 

De N49 richting kust gaat op donderdagavond 17 maart om 19 uur dicht aan afrit Eeklo. Alle verkeer rijdt om via de afrit Eeklo, de R43,  de N9 richting Maldegem en de N498 (Koning Albertlaan). Daar kan het verkeer de N49 terug oprijden richting kust. Op vrijdagmorgen 18 maart om 6 uur gaat de N49 richting kust terug open. Verkeer richting Antwerpen blijft mogelijk langs de werfzone. Daar is, net zoals nu, één rijstrook open.

 


 

werken 25pct

Balgerhoeke - 21 september 2015 tot voorjaar 2017

Het Agentschap Wegen en Verkeer startte op maandag 21 september 2015 met de bouw van een nieuwe rotonde aan de Sint-Laureinsesteenweg (N455) in Balgerhoeke. Dit zal zorgen voor een betere en veiligere ontsluiting van het verkeer. De aanleg van de rotonde is zo goed als afgerond. Vorige week startte de bouw van de nieuwe tunnel onder de Expresweg (E34/N49) in Balgerhoeke. De tunnel kadert in de ombouw van de N49 naar een autosnelweg. Om de expresweg vlotter en veiliger te maken besliste de Vlaamse overheid om de weg om te bouwen tot een autosnelweg. 

De tunnel krijgt twee rijstroken, één per rijrichting. Er komt ook een apart en verhoogd dubbelrichtingsfietspad. De nieuwe rotonde en de tunnel zorgen voor een veilige noordzuidverbinding ter hoogte van Balgerhoeke en de Sint-Laureinsesteenweg. Tijdens de bouw van de tunnel geven we de nabijgelegen brug op de N49 over het Schipdonkkanaal een grondige sanering en onderhoudsbeurt. Door deze werken tezelfdertijd uit te voeren, blijft de hinder op de N49 beperkt.

 

22 februari tot juli 2016

 

Wat?

Vanaf 22 februari bouwt de aannemer aan de zuidelijke helft van de tunnel (kant Balgerhoeke), tot halverwege de expresweg. Dit betekent dat de aansluitingen van de N455 definitief worden afgesloten van de N49. Ook het kruispunt op de N49 nabij de verbrandingsoven verdwijnt en daarmee ook de verkeerslichten op het kruispunt. Ondertussen wordt de brug van de E34/N49 over het Schipdonkkanaal aangepakt. 

 

Hoe rijdt het verkeer?

Autoverkeer en fietsers

 • Het verkeer op de Expressweg (E34/N49) rijdt in elke rijrichting op één rijstrook in plaats van twee. Alle verkeer wordt op de noordelijke helft van de N49 geleid, via een doorsteek in de middenberm. De maximumsnelheid op de N49 wordt teruggebracht tot 70 km/u.
 • De N455 wordt aan beide zijden afgesloten ter hoogte van de N49. Dit is definitief. 

In Eeklo kan je de N49 enkel nog op- en afrijden via het knooppunt met de R43. 

Het verkeer op de N49 van en naar Sint-Laureins, kan op een aantal manieren rijden:

van (en naar) Antwerpen rijd je best via Kaprijke: je kan afrijden aan de Vaartstraat (N456) en via N434 of lokale wegen naar Sint-Laureins rijden; 

vanuit (en naar) de kust rijd je best via Maldegem: je slaat noordwaarts af op het kruispunt Aardenburgkalseide(N410) en rijdt even door Nederland via Rijksweg N251, om rechtsaf via Brieversweg naar Sint-Laureins te rijden;

vanuit Eeklo kan je via Boelare-Blommekens (N434)  en de Peperstraat de brug over de N49 nemen naar Sint-Laureins. 

 • In Maldegem blijft het lichtengeregeld kruispunt van de N49 met Celieplas open voor plaatselijk verkeer van en naar Sint-Laureins, maar wordt de zijtak richting Maldegem afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers van en naar Maldegem kunnen er wel door. Ze kunnen ook gebruik maken van de weg langs het kanaal 'Steentjes' of via de Maroyendam.

 

Landbouwvoertuigen

 • Landbouwvoertuigen die in Eeklo de N49 willen kruisen, rijden via de Pastoor Bontestraat, Maroyendam (brug over N49) en Boterhoek in de beide richtingen.  Ook de fietsers kunnen deze brug nemen.  Aan de brug over de E34 komt een tractorsluis om te verhinderen dat ook autoverkeer gebruik maakt van deze brug. Dit zal de veiligheid van de fietsers ten goede komen.
 • Voor landbouwvoertuigen blijft in Maldegem de Bredeweg over de N49 beschikbaar.

 

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer volgt de omleidingsroutes. De haltes nabij de werfzone worden niet bediend tijdens de werken.

 half augustus 2016- voorjaar 2017

In deze fase wordt de noordelijke tunnelhelft gebouwd (richting Sint-Laureins). Ondertussen pakken we ook verder de brug van de E34/N49 over het Schipdonkkanaal aan. 

 • Het verkeer op de N49 behoudt per rijrichting 1 rijstrook, maar zal nu nabij de werfzone op de zuidelijke rijbaan van de N49 worden geleid.
 • Alle omleidingen voor het plaatselijk verkeer, de landbouwers en de fietsers blijven dezelfde als in de vorige fase.
 

ALLE INFO VIA WWW.WEGENENVERKEER.BE/BALGERHOEKE 

 

tunnel balgerhoeke 240216 AE1 web 

(Albert Everaert - 24 februari 2016)

 

rotondebalgerhoeke 241115 AE 1 web 

(Albert Everaert - 24 november 2015) 

 

rotondebalgerhoeke 071115 AE 1 web 

(Albert Everaert - 7 november 2015) 

 


 

werken voltooidGarenstraat - 2 maart 2016

Op woensdag 2 maart wordt gewerkt ter hoogte van Garenstraat 2. De straat is er afgesloten. Vanuit de Raamstraat kan er enkel plaatselijk verkeer in de Garenstraat.

 werken voltooidCocquytstraat - 2 maart 2016

Op 2 maart is de Cocquytstraat afgesloten ter hoogte van de Koning Albertstraat. Het verkeer wordt omgeleid via de Markt, Collegestraat en Vlamingstraat.

 


 

werken voltooidKriekmoerstraat – 9 tot 25 maart 2016

Voor de vernieuwing / sanering van gasleidingen en laagspanningsvoorziening voor de openbare verlichting voor de volledige Witte Wijk, worden de komende weken werken uitgevoerd in de Kriekmoerstraat, Sportlaan en de Witte Wijk zelf.

Van 9 tot 25 maart is de Kriekmoerstraat aan de beurt. Er wordt telkens gewerkt in de trottoirs / zijbermen, maar om veiligheidsredenen wordt een deel van de straat afgesloten.

Daartoe is éénrichtingsverkeer voorzien tussen de Oostveldstraat en de Tuinbouwstraat, in de richting van de Vrombautstraat. Wie vanuit de richting Vrombautstraat komt, wordt omgeleid via de Tuinbouwstraat, Sparrebosstraat, Rode Kruisstraat en Sportlaan richting Oostveldstraat.

In een latere fase worden dezelfde werken uitgevoerd in de Witte Wijk en in de Sportlaan.

 


 

werken voltooid

Burg. Lionel Pussemierstraat - 25 maart 2016

Op vrijdag 25 maart 2016 verhuizen de leerlingen van ‘De Grote Wegel’ (kant sporthal) naar de overkant van de Burg. Lionel Pussemierstraat, waar een nieuwbouw werd opgericht. Op deze laatste schooldag van het trimester helpen alle leerlingen mee om alle spullen naar de overzijde van de straat te brengen.

Om dit veilig te laten verlopen, wordt de Burg. Lionel Pussemierstraat in de zone tussen het begin van de parking (zodat iedereen nog op de parking kan) en de Zonnebloemstraat (daar blijft het kruispunt vrij) afgesloten als schoolstraat, tussen 9 en 15 uur.

 werken 0procentBurg . Lionel Pussemierstraat - 31 maart tot 22 april 2016

Er wordt van 31 maart tot 8 april gewerkt in de Burg. Lionel Pussemierstraat tussen de Oostveldstraat en het Scoutspad. Verkeer is enkel mogelijk vanuit de Oostveldstraat. Van 11 tot 22 april wordt gewerkt in de Pussemierstraat ter hoogte van de parking, het verkeer dient rond de parking te rijden, langsheen de sporthal. De werken worden uitgevoerd door De Watergroep en Eandis, in voorbereiding op de werken voor het nieuwe zwembad.

 


 

werken 0procent

Oostveldstraat - 11 april tot 18 juli 2016

Vanaf maandag 11 april wordt gestart met de voorbereidende werken om de fietspaden te herstellen in de Oostveldstraat (zone Sportlaan tot aan grens met Lembeke). De fietspaden langs beide zijden van de Oostveldstraat liggen al enige tijd slecht. De stad investeert € 430.000 om het voor de vele (schoolgaande) fietsers comfortabeler te maken. Het fietspad dat nu in klinkers ligt, wordt heraangelegd in rood asfalt. De werken zullen in totaal duren tot 18 juli 2016. 

 

Van 11 tot 18 april is De Watergroep aan het werk aan de noordkant van de straat (kant van Sportlaan), tussen Sportlaan en Kriekmoerstraat. Op dat ogenblik zijn beide kruispunten vrij voor het verkeer. Vanaf 11 april wordt wel al een deel eenrichtingsverkeer ingevoerd in de Oostveldstraat tot aan de Kriekmoerstraat: verkeer kan enkel vanuit het centrum van Eeklo richting Lembeke rijden. Dit omdat gewerkt wordt in het fietspad en omdat tweerichtingsverkeer te gevaarlijk zou zijn. Autoverkeer dat van Lembeke naar Eeklo wil, dient te rijden via Kriekmoerstraat en Vrombautstraat. De fietsers richting Eeklo worden via Kriekmoerstraat, Veldstraat, Parklaan en Sportlaan gestuurd.

 

Vanaf 18 april 2016 start fase 2: openbreken fietspad tussen Kriekmoerstraat en grens Lembeke aan de noordelijke kant. Tegelijkertijd wordt het zuidelijke fietspad (kant zwembad) tussen Sportlaan en Kriekmoerstraat opengebroken. Fietsers die van het stadscentrum richting Lembeke rijden, worden omgeleid langs Zwembadstraat en Lekestraat. Het eenrichtingsverkeer is dan vanaf de Sportlaan tot aan de grens met Lembeke. Autoverkeer dat van Lembeke naar Eeklo wil, dient te rijden via de Gentstraat en de Vaartstraat richting Vrombautstraat. Fietsers die van Lembeke richting Eeklo rijden, worden op grondgebied Lembeke al afgeleid van de Eeklostraat richting Windgatstraat, oude spoorwegbedding, Schaapsdreef, Lekestraat en Zwembadstraat. 

 

 

 


 

EVENEMENT

 

EEKLO RUN & ROLL - MAANDAG 28 MAART 2016 

 

Op paasmaandag 28 maart 2016 vindt opnieuw Eeklo Run & Roll plaats, een organisatie van de stad Eeklo i.s.m. de Inline Skating club Eeklo. Om 13.15 uur starten de loopwedstrijden voor de jeugd op de terreinen aan de sporthal en langs de Burg. Lionel Pussemierstraat en de Burg. Lionel Van Dammelaan.

Vanaf 14 uur starten de wedstrijden van 5, 10 en 15 km via volgend parcours: terreinen sporthal - Burg. Lionel Van Dammelaan - site Psychiatrisch Ziekenhuis - Oostveldstraat (trottoir) - Melkerijpad - Kerkstraat - Blommekenspad - Blommekens - Vrombautstraat - brandgang PTI/Colruyt - Roze - Burg. Lionel Pussemierstraat - Zonnebloemstraat - Burg. Maurice Goethalslaan - Burg. Lionel Van Dammelaan - Heldenpark - terreinen sporthal. Voor 5 kilometer wordt er één ronde gelopen, voor 10 kilometer worden twee ronden afgelegd en voor 15 kilometer drie ronden.

Tijdens de Run is er ook weer een skeelerwedstrijd (Eeklo Roll), waarbij ploegen van maximum vier deelnemers rondjes kunnen skeeleren in de buurt van de sporthal en door het Zonnepark (tussen 13.30 en 15.30 uur).

 

Het is op 28 maart 2016 tussen 11 en 16.30 uur verboden te parkeren en stil te staan op volgende plaatsen:

 • Blommekens, vanaf huisnummer 2 t.e.m. 80
 • Vrombautstraat, vanaf huisnummer 20 t.e.m. 24
 • Roze, vanaf huisnummer 127 t.e.m. de brandgang PTI/Colruyt (= rechtover nummer 150)
 • Zonnebloemstraat, tussen de Burg. Lionel Pussemierstraat en de Burg. Maurice Goethalslaan aan de zijde van de even huisnummers;
 • Burg. Maurice Goethalslaan aan de zijde van de even huisnummers;
 • Burg. Lionel Van Dammelaan, tussen de Burg. Maurice Goethalslaan en de Zonnebloemstraat aan de zijde van de sportterreinen.

 

Het is op 28 maart 2016 tussen 9 en 16.30 uur verboden te parkeren en stil te staan op volgende plaatsen:

 • Geraniumlaan
 • Scoutspad, gedeelte tussen in- en uitrit van de Geraniumlaan
 • Burg. Lionel Pussemierstraat, gedeelte voor de sporthal.

 

Tijdens de wedstrijd is alle verkeer verboden tussen het voertuig met de rode vlag (kop van de wedstrijd) en het voertuig met de groene vlag (staart van de wedstrijd). De wedstrijden worden gelopen tussen 14 en 16 uur.

 

De toegang tot volgende straten of pleinen of gedeeltes ervan is verboden voor alle voertuigen op maandag 28 maart 2016 van 12 tot 16.30 uur:

 • Burg. Lionel Pussemierstraat, gedeelte voor de sporthal
 • Burg. Lionel Pussemierstraat, tussen de Roze en de Zonnebloemstraat
 • Roze, vanaf huisnummer 127 tot aan de brandgang PTI/Colruyt (= rechtover nummer 150)
 • Burg. Lionel Pussemierstraat, gedeelte voor de sporthal
 • Geraniumlaan
 • Scoutspad, gedeelte tussen de in- en uitrit van de Geraniumlaan.

 

Het plaatselijk verkeer en het verkeer dat zich aanbiedt tijdens de wedstrijden wordt enkel toegelaten op het parcours na het passeren van de groene vlag en in de looprichting van de joggers.

 

 

 

 

2016

werken in februari 2016 

werken in januari 2016 

 

2015

werken in december 2015

werken in november 2015

werken in oktober 2015 

werken in september 2015

werken in augustus 2015

werken in juli 2015 

werken in juni 2015 

werken in mei 2015 

werken in april 2015 

werken in maart 2015 

werken in februari 2015 

werken in januari 2015 

 

2014

werken in december 2014 

werken in november 2014

werken in oktober 2014 

werken in september 2014

werken in augustus 2014 

werken in juli 2014 

werken in juni 2014 

werken in mei 2014

werken in april 2014 

werken in maart 2014 

werken in februari 2014 

werken in januari 2014

 

 


Zoeken