Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / april 2014 / 100 dagen op 30 april

100 dagen op 30 april

De laatstejaars van alle Eeklose secundaire scholen vieren woensdag 30 april hún 100-dagen in het thema Disney versus Rock’n Roll. Dit jaar wordt voor het feest de klemtoon gelegd op een viering voor en door jongeren en de jongeren hebben zelf een prachtig concept uitgewerkt.

Alle laatstejaars komen die woensdag om 7.30 uur samen aan de evenementenhal voor een gemeenschappelijk ontbijt vol muziek en randanimatie. Nadat ze de innerlijke mens hebben versterkt volgt een optocht van wagens en jongeren doorheen de Eeklose centrumstraten. De route vertrekt om 9 uur aan de parking van de sporthal. De tocht trekt via de Burg. Lionel Pussemierstraat en de Roze over de terreinen van het PTI. De terreinen worden verlaten via de Vrombautstraat, over het rond punt richting Zandvleuge. Via de Opeisingsstraat en Eikelstraat passeert de stoet langsheen de ingang van het Koninklijk Atheneum.  De optocht trekt via de Molenstraat en langs de Markt richting Patersstraat en Kloosterdreef om zo over de terreinen van het College O.-L.-V.-ten-Doorn de Dullaert in te rijden. De Zuidmoerstraat, Visstraat, Oostveldstraat en Burg. Lionel Pussemierstraat en het Scoutspad brengt de jongeren terug aan de parking van de sporthal (voorzien rond 11 uur).

Tussen 7 en 9 uur is het verboden te parkeren en stil te staan in de Burg. Lionel Pussemierstraat (tussen de Burg. Lionel Van Dammelaan en het Scoutspad). Vanaf 10.30 uur tot het passeren van de stoet is de toegang tot de Visstraat, komende van de N9, verboden voor alle motorvoertuigen. Politieagenten en gemachtigde opzichters zullen hierop toezien.

’s Avonds volgt dan de jaarlijkse 100-dagenfuif in de evenementenhal in samenwerking met de jeugdraad. De jongeren kozen voor een heel pak talentvolle laatstejaarsdj’s: Calictric, The Madnezz , Merlo (Culture Club) en afsluiten doen we met Lereujs (Deluxe) . Grote naam die avond is DJ Snes (winnaar MNM Start to DJ). De fuif is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Kaarten in voorverkoop (€ 4) te verkrijgen in jeugdcentrum Kubiek (Kerkstraat 121) of aan de kassa (€ 6).

 

100 dagen 470

 


 


Zoeken