Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / april 2014 / Paashazen in Eeklose winkels

Paashazen in Eeklose winkels

Van 7 tot 27 april kunnen de shoppers in de stad op zoek gaan naar de paashazen in verschillende winkeletalages. Met deze paasactie kan je waardebonnen winnen bij diverse handelaars verspreid in de stad. Vul je deelnemingsformulier in met vijf paashaaslocaties en win ! In de fontein aan het stadhuis kan je bovendien een leuke foto maken en op Facebook posten. Ook daar zullen een aantal gelukkige winnaars uit geloot worden.

De huidige beleidsploeg wil het ganse jaar door stimulansen geven aan de Eeklose handelaars. Na de klant van de dag in september en de Valentijnsactie in februari staat er weer een ludieke actie klaar. De komende drie weken kunnen de shoppers in Eeklo op zoek gaan naar kleine paashazen die verstopt zijn in de vitrines van onze Eeklose handelaars. Het is de bedoeling om zo het winkelend publiek in de stad meer oog te laten hebben voor de vele etalages. Het aantrekken van shoppers enerzijds en het promoten van de verzorgde en aantrekkelijke winkeletalages anderzijds is de perfecte combinatie om de verkoop te stimuleren, vandaar dat deze ludieke actie tot succes moet leiden.

 

Oorspronkelijk was het plan om 15 paashazen ‘los te laten’, maar de winkeliers reageerden uitermate enthousiast! In die mate zelfs dat de schrijnwerkers en schilders van de stedelijke technische dienst 35 paashaasjes maken om ze te verbergen bij Eeklose handelaars verspreid over onze stad. En dat onze stadsmedewerkers meer kunnen dan kleine paashazen maken, bewijst de leuke eyecatcher in de fontein voor het stadhuis. We roepen iedereen op om de komende weken Facebook te overspoelen met de grote paashazen als achtergrond van een leuk familiekiekje. Uit alle foto’s maken we enkele fotografen blij met… een waardebon in één van de Eeklose handelszaken.

 

 paashazen

 

Het is nu aan de shoppers in Eeklo om de kleine paashazen te lokaliseren en een ingevuld wedstrijdformulier met 5 of 10 locaties te bezorgen in de brievenbus van het  stadhuis op de Markt. Onder alle correct ingevulde wedstrijdformulieren verloten we 4 waardebonnen van € 100 en 8 waardebonnen van € 25. In totaal dus een paasprijzen-pot van maar liefst € 600, met dank aan de deelnemende handelaars en enkele sponsors waaronder het parkeerbedrijf Vinci dat zich engageerde om regelmatig de acties ten voordele van de Eeklose handelaars financieel te ondersteunen.

 

Afgelopen week werd onder de handelaars een brief verspreid ter promotie van deze paasactie. Daarin wordt meteen duidelijk dat deze actie niet de laatste zal zijn. We doen in diezelfde aankondiging een oproep dat zoveel mogelijk handelaars en ondernemers zich registeren in ons #Eeklonomie-bestand.  Op die manier willen wij onze handelaars en ondernemingen beter informeren over de komende acties maar zo hebben we ook actuele gegevens om hen beter te informeren bij bv wegenwerken en dergelijke.

 

Paasactie affiche

 

Gerelateerd nieuws
pasen

Gerelateerd nieuws
hazen

Gerelateerd nieuws
paasactie


Zoeken