Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / april 2014 / de Bende 2.0 brengt ‘Out of the box’

de Bende 2.0 brengt ‘Out of the box’

Twintig enthousiaste jongeren met weinig podiumervaring. Maar met heel veel overgave en lef. Meer is er niet nodig om de Bende 2.0 te omschrijven. In de Herbakker op zaterdag 12 april en zondag 13 april.

Met veel plezier offerde de groep wat vrije tijd op om zelf een theaterstuk in elkaar te boksen, daarin gestuurd en begeleid door Geert Faes, Wim De Winne en Johan Van Kerrebroeck.

Jongeren die elkaar amper kenden groeiden uit tot een bende vrienden die een jaar lang met elkaars ideeën aan de slag gingen. Het verhaal schreven en repeteerden ze helemaal zelf bij elkaar.

Het resultaat heet ‘Out of the box’. In de voorstelling gaan de twintig op zoek naar zichzelf. Ze vragen zich af of dat nog kan, in een wereld als deze, waar je altijd iemand anders hoort te zijn. Waar je liever vlucht naar een plek om onzichtbaar te zijn. Kiezen ze voor de veilige weg? Of zijn ze sterk genoeg om uit hun doos te komen?

 

 ‘Out of the box’ wordt opgevoerd in CC De Herbakker op zaterdag 12 april om 19.30 uur en op zondag 13 april om 15 uur. Tickets kosten € 10 (volwassene) en € 5 (6 tot 16 jaar). Bestellen kan u in CC De Herbakker, via de telefoon (09 218 27 27) of de website (www.ccdeherbakker.be)

 

outofthebox aff
 
 

Zoeken