Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / augustus 2014 / Pret in het Park

Pret in het Park

Op zaterdag 16 augustus vanaf 13.30 uur wordt de site Blokhutten omgetoverd tot een pretpark voor kinderen en jongeren. Kinderen van 4 tot 14 kunnen er met hun ouders volledig gratis terecht voor tal van attracties.


Deze kinder- en jeugddag is een organisatie van de stedelijke jeugdraad en de stedelijke jeugddienst en vindt dit jaar voor de 14de maal plaats. Het is een vaste waarde geworden in de Eeklose zomeractiviteiten. Vorig jaar werden 500 kinderen verwelkomd.

Ponyritjes, springkastelen, motorritjes, verenigingsactiviteiten, go-carten, eetkraampje, ligfietsen, springkastelen, schminken, boogschieten, een reuzekicker, een ballonwedstrijd, glittertattoos, clown, … dit wordt een onvergetelijke dag voor kinderen in de vakantie. Voor de allerkleinsten is er een kleuterdorp met aangepaste activiteiten en springkastelen. De ouders kunnen terecht aan de bar of op het terrasje dat voor de gelegenheid wordt opgetrokken.

De jeugddag kadert in het Herbakkersfestival en is een waar feest voor kinderen in de zomervakantie. De Eeklose jeugdverenigingen dragen hun steentje bij aan de organisatie van deze supertoffe activiteiten. 

 

pretinhetpark 480


Zoeken