Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / december 2014 / Rouwregister voor koningin Fabiola

Rouwregister voor koningin Fabiola

Het stadsbestuur van Eeklo sluit zich aan bij de Nationale Rouwhulde die naar aanleiding van het overlijden van Hare Majesteit Koningin Fabiola is afgekondigd. Aan de stadsgebouwen hangen de vlaggen half stok en de inwoners kunnen in de ontvangstruimte van het Eeklose Stadhuis het rouwregister ondertekenen en/of een persoonlijke boodschap aan de Koninklijke Familie overmaken.

 

Dit kan vanaf dinsdag tot en met vrijdag, tussen 9 uur en 12 uur ’s morgens, op woensdag kan dit ook in de namiddag tussen 14 en 17 uur en ’s avonds tussen 18 en 20 uur.

 

Het stadsbestuur betuigt zijn oprechte deelneming bij het heengaan van de Koningin. Haar bezoek met Koning Boudewijn aan onze stad op 6 oktober 1960 met de Thailandse Vorsten en het officieel stadsbezoek van 27 juni 1974 blijven gegrift in het Eeklose geheugen.

Daarnaast waren er de memorabele ontvangsten te Brussel van bekende Eeklonaren bij Hare Majesteit  Koningin Fabiola: de heer en mevrouw Minne-Vermast werden uitgenodigd op hun  huwelijksreceptie op 15 december 1960, het Eeklose meisjeskoor de Edelweisjes zongen het Kerstconcert op 18 december 1989 in het Paleis van Laken, mevrouw Lydia Notteboom werd op 7 september 1990 ontvangen met alle zestigjarigen als leeftijdsgenoot van koning Boudewijn en mevrouw Anny Pattyn een jaar nadien op 30 mei 1991 ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van de eedaflegging van Zijne Majesteit.

 

koningin Fabiola 

Gerelateerd nieuws
fabiola

Gerelateerd nieuws
rouwregister


Zoeken