Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / juni 2014 / Wedstrijden Rode Duivels op groot scherm

Wedstrijden Rode Duivels op groot scherm

In organisatie van jeugdhuis De Route en onder impuls van de Eeklose economische raad, Horeca Meetjesland en tien horecazaken op de Markt, gaf het stadsbestuur groen licht om alle Belgische matchen uit te zenden op een groot Led-scherm van 4x3m.

Voor de wedstrijd België- Algerije (17 juni - 18 uur) en Zuid-Korea - België (26 juni - 22 uur) zal dit scherm opgesteld zijn tussen het ceremonieplein en de parkeervrije Markt.

De wedstrijd tegen Rusland (22 juni - 18 uur) kan niet op de Markt wegens de zomerfoor en verhuist naar het Herbakkersplein waar het jeugdhuis de vzw Bakfiets (medeorganisator Herbakkersfestival) vindt als partner in plaats van de Markthoreca.

Voor de 8ste finale en kwartfinale werd een optie op het scherm genomen en blijven we op onze Markt trouw aan de Rode Duivels. Er wordt eveneens een open ambiancebar met muziek voorzien en uitgebaat door de deelnemende horecazaken. De finalematch wordt op 13 juli uitgezonden op het Herbakkersplein, na Eekloverdag.

Ook bij regenweer worden de Belgische wedstrijden uitgezonden in jeugdhuis De Route (of bij overweldigend succes in de polyvalente zaal) op groot scherm. Tijdens de openingsuren worden ook de andere WK-wedstrijden uitgezonden in het jeugdhuis. 

 

www.jhderoute.be


wk2014


Zoeken