Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / maart 2014 / Te Gek: Rick De Leeuw in psychiatrie Sint-Jan

Te Gek: Rick De Leeuw in psychiatrie Sint-Jan

Eigenlijk is het te gek om los te lopen: over ernstige psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl één op vier personen in België er mee te maken krijgt. Het project TE GEK !? komt ook naar Eeklo met een optreden van Rick De Leeuw op 11 maart in PC Sint-Jan.

In psychiatrisch centrum Sint-Jan in de Oostveldstraat is er op dinsdag 11 maart om 19.30 uur een optreden van Rick De Leeuw met kompaan Jan Hautekiet. Ze brengen hun programma 'OPEN GEEST'.

Kaarten kosten € 5.

Meer info: www.psyeeklo.be - dir.secretariaat@psyeeklo.be

 

opengeest tegek flyer 480

Het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest tracht al jaren het stilzwijgen te doorbreken door het organiseren van infosessies, tentoonstellingen en muzikale optredens, strevend naar een positieve en correcte beeldvorming ten aanzien van personen met problemen op het vlak van geestelijke gezondheid.

 

Te Gek !? is uitgegroeid tot een begrip, niet alleen in de gezondheidszorgsector maar ook op maatschappelijk vlak. De lijst met bekende personen die reeds hun medewerking verleenden aan één of ander Te Gek !? initiatief, is even lang als indrukwekkend, met Kate Ryan, Tom Helsen, Guy Swinnen & The Scabs, Guy Vanhengel, De Laatste Showband, Zornik, Margriet Hermans, Laïs, Wouter Deprez, Johan Verminnen, Mauro Pawlowski, Pol Goossens, Raymond van het Groenewoud, Herman Brusselmans, Dimitri Leue, Stash, Betty Mellaerts, Milow, Kommil Foo, Frank Vanderlinden, Filip Meirhaeghe, Flip Kowlier, Sien Eggers, Jeroen Meus, Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Pieter Embrechts en nog vele anderen. Te Gek!?, een initiatief van vzw Sint-Annendael Grauwzusters Diest, zet een partnerschip op met de Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheid, en geniet de steun van de Vlaamse Regering, diverse sponsors en meerdere mediapartners. 

 

Meer info: www.tegek.be

 

 

Gerelateerd nieuws
psychiatrie

Gerelateerd nieuws
de leeuw


Zoeken