Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / mei 2014 / Brandweer geeft infosessies

Brandweer geeft infosessies

Brandweer Eeklo gaat in de loop van dit jaar over tot aanwerving van vrijwilligers, daarom organiseert de dienst twee infosessies om kandidaten (m/v) warm te maken voor de job van zowel vrijwillig brandweerman, vrijwillig ambulancier of combinatie van de beide.

Deze avonden vinden plaats op woensdag 21 en dinsdag 27 mei telkens om 19 uur in de polyvalente zaal van de brandweerkazerne aan de Gentsesteenweg 2 te Eeklo. Tijdens deze avond zal een duidelijk beeld geschetst worden van wat verwacht wordt van brandweermannen/ambulanciers. Je krijgt ook inzicht in die aspecten van de job die voor een buitenstaander minder bekend zijn.

Komen onder andere aan bod tijdens de infosessie: kennismaking met de dienst, wat wordt verwacht, welke opleidingen moet je volgen, wat mag je verwachten van de functie (taken, oproepbaarheid …), hoe is de brandweer georganiseerd, hoe verloopt de selectieprocedure verloopt,…

We kunnen alvast meegeven dat je binnen de drie kilometer van de brandweerkazerne moet wonen en dat je minstens 18 jaar moet zijn.

Meer info:
Brandweer Eeklo, tel. 09 | 376 75 82, e-mail: miek.hoornaert@eeklo.be en patrick.wallaert@eeklo.be

brandweer infosessies 500 


Zoeken