Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / mei 2014 / Infovergadering vacatures

Infovergadering vacatures

Op woensdag 14 mei is er een infovergadering voor twee vacatures: begeleider activeringsproject (niveau D4-D5) en informatiebeheerder (niveau B1-B3).

Het OCMW en stadsbestuur van Eeklo willen samen een activeringsproject opstarten voor moeilijk bemiddelbare werkzoekenden (in statuut van artikel 60, §7). Via dit project krijgen de werkzoekenden ondersteuning en coaching in hun werkattitudes en algemene ontwikkeling zodat hun kansen op reguliere tewerkstelling verhogen. Ter aanvulling van Eeklonet zal dit team mee het openbaar domein van Eeklo proper houden. Voor dit project wordt een begeleider gezocht.

Interesse: stuur jouw kandidatuur, samen met je curriculum vitae, (pas)foto en een uittreksel uit het strafregister (model 2), aan de heer Burgemeester, Industrielaan 2, 9900 Eeklo uiterlijk gepost op dinsdag 20 mei 2014 (poststempel geldt als bewijs!) of tegen ontvangstbewijs op het secretariaat.

 

 

Het stadsbestuur Eeklo legt bovendien een reserve aan voor de functie van informatiebeheerder (B1-B3) binnen de ICT-dienst. Op korte termijn (juli) wordt één medewerker gezocht. Heb je hiervoor interesse, stuur dan jouw kandidatuur, samen met je curriculum vitae, een kopie van jouw graduaats-/bachelordiploma en een uittreksel uit het strafregister (model 1) naar de heer Burgemeester, Industrielaan 2, 9900 Eeklo, uiterlijk gepost op dinsdag 27 mei 2014 (poststempel geldt als bewijs!) of tegen ontvangstbewijs op het secretariaat.

 

Er is een infovergadering voor beide vacatures op woensdag 14 mei 2014 om 19 uur in het Stadskantoor, Industrielaan 2. Via www.eeklo.be/vacatures kan je de infobrochure nakijken. 

Meer info: dienst personeelszaken, Stadskantoor, Industrielaan 2 - tel. 09 | 218 28 72

 

vacatures 

 

 


Zoeken