Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / november 2014 / Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Sint is op tocht door ons land en kan hierbij de stad Eeklo niet onopgemerkt passeren. Op zondag 30 november 2014 komt Sinterklaas met zijn Pieten aan per boot in de Eeklose Jachthaven om 13 uur.

 Hij wordt er verwelkomd door het college van burgemeester en schepenen en door het bestuur van vzw EYK. Het kan echter maar een spetterend Sinterklaasfeest worden door aanwezigheid van vele kinderen en hun (groot)ouders. 
Animatoren van de stedelijke speelpleinwerking ’t GES en Grabbelpas zorgen ter plaatse voor randanimatie met springkastelen, schminken, buttons maken en een kleur- en tekenhoek.
 
Van 13 tot 15.30 uur is de Sint aanwezig en krijgt iedereen de kans om persoonlijk langs te gaan om een tekening af te geven of een foto te nemen. De randanimatie blijft doorlopen en alle kinderen kunnen zich dus spelenderwijs amuseren terwijl de ouders genieten van een drankje. Het Sintfeest eindigt om 16.30 uur. Elk kind ontvangt tijdens het gratis Sintfeest een persoonlijk geschenkje van de Sint!
 
Vooraf inschrijven is hiervoor wel noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met  donderdag  27 november 2014 op de jeugddienst via telefoon 09 218 29 20 of per mail naar jeugd@eeklo.be.
 

uitnodiging sinterklaas

 

Gerelateerd nieuws
sint

Gerelateerd nieuws
piet

Gerelateerd nieuws
jachthaven

Gerelateerd nieuws
sinterklaas

Gerelateerd nieuws
boot


Zoeken