Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / oktober 2014 / NeuzeNeuze-festival

NeuzeNeuze-festival

Met de vijfde editie van NeuzeNeuze verwent CC De Herbakker opnieuw zijn jonge publiek met heerlijke muziek, prachtige voorstellingen en feestelijke randactiviteiten. Voor NeuzeNeuze werkt CC De Herbakker onder meer samen met de Jeugddienst, de Kunstacademie, de Bibliotheek, N9 vzw en cultuurcafé Bakkerei. NeuzeNeuze gaat voor een goed gevulde editie: kinderen kunnen een heel weekend lang van ’s morgens tot ’s avonds in CC De Herbakker terecht.

De aftrap wordt dit jaar gegeven op woensdag 22 oktober met een voorstelling in de bibliotheek. Tussen de boeken door ontdek je er een verhaal vol beweging.

 

Vanaf vrijdag 24 oktober wordt CC De Herbakker het middelpunt van de festiviteiten. Leef je uit tijdens het optreden van De Piepkes (vergeet je gek hoofddeksel niet!). Daarna ben je welkom op de feestelijke afterparty!

 

piepkes 

 

Op zaterdag 25 oktober kun je in de potten en pannen roeren om de griezellunch voor te bereiden die plaatsvindt in cultuurcafé Bakkerei vanaf 12 uur. In de namiddag brengen Theater Tieret en Nevski Prospekt hun theatervoorstelling.
Ben je eerder een doener? Maak dan je eigen stickers met Graffiti vzwen oefen je circuskunsten in de polyvalente zaal. ’s Avonds neemt een verteller je op sleeptouw in het Heldenpark. Jeugdauteur Do Van Ranst schreef speciaal voor NeuzeNeuze een duister verhaal.

 

Start je NeuzeNeuzedag op zondag 26 oktober met een lekkere brunch, die opgeluisterd wordt door gitaarmuziek. Reserveer je een kaartje voor de voorstelling van Zonzo Compagnie of Villanella? Kijk dan zeker even naar de aansluitende workshops. Vania D’Angelo swingt samen met de kleinsten en hun ouders in N9. Jeugd & Muziek bereidt de kinderen voor op de muzikale reis tijdens ‘Mile(s)tones’.

 

NeuzeNeuze Villanella-&-Maria-Clara-Villa-Lobos Koppie Koppie c Charlotte Sampermans

 

Het hele weekend lang kan je je laten grimeren en bij goed weer is er een springkasteel op het Herbakkersplein. Op zondag kan je creatief aan de slag met Martha, Lukas en Boris in onze foyer. Zin om een hele dag te blijven en een voorstelling, workshop en randactiviteit te combineren? Cultuurcafé Bakkerei serveert heerlijke kinderengerechten tijdens het hele weekend.

 

Het volledige programma vindt u op www.ccdeherbakker.be , de flyer die beschikbaar is in alle stedelijke diensten en downloaden via deze link. Tickets voor NeuzeNeuze kunnen gekocht worden via www.ccdeherbakker.be en aan de ticketbalie tijdens de openingsuren. De tickets voor voorstellingen kosten € 4, voor een workshop betaalt u € 2.

 

NeuzeNeuze affiche 

 


Zoeken