Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / oktober 2014 / Regeling begraafplaatsen voor Allerheiligen en Allerzielen 2014

Regeling begraafplaatsen voor Allerheiligen en Allerzielen 2014

De stedelijke begraafplaatsen van Eeklo zijn op zaterdag 1 november (Allerheiligen) en zondag 2 november (Allerzielen) 2014 voor het publiek open van 8 tot 18 uur.

Plaatsen van grafzerken en het kuisen van de grafzerken, kan tot en met woensdag 29 oktober van 8 tot 19 uur.

 

Bloemen aanplanten of bloempotten ingraven is verboden op het gras, in de wegels, op de verhardingen en buiten de afmetingen van de concessie zelf. Het is eveneens verboden de grafzerken te versieren met keien of kiezels.

 

Verzoek de instructies ingevolge het politiereglement op de begraafplaatsen (goedgekeurd door de gemeenteraad op 27 februari  2012) stipt te volgen. Het reglement kan ingekeken worden via www.eeklo.be/informatie/politiereglementen of op bureel nr. 5 in het stadhuis op de Markt.

 

Gelieve de speciale berichten aan de kantoren en hekken van de begraafplaats Eeklo centrum en aan het hek van de begraafplaats Balgerhoeke te lezen.

 

Meer info:

Laurine Lehoucq, verantwoordelijke administratie begraafplaatsen (dienst burgerzaken – bureel 5), Markt 34

tel. 09 | 218 29 11, e-mail: laurine.lehoucq@eeklo.be

 

Van vrijdag 25 oktober 7 uur tot en met zaterdag 1 november 18 uur is er verkoop van chrysanten aan de begraafplaats Eeklo centrum, op de parking Ventweg (Molenstraat) en op de parking Kerkhofwegel.

 

begraafplaats balg 480

 

 


Zoeken