Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / oktober 2014 / Rockmoere goes reggae

Rockmoere goes reggae

Op vrijdag 24 oktober 2014 staat de 6de editie van Rockmoere op het programma, een samenwerking tussen het Rode Kruis opvangcentrum groep Intro en Jeugdhuis ‘De Route.

Thema dit jaar is REGGAE. Met sterke optredens van Blazin’ Fire Sound System en Pirats Crew (zij stonden dit jaar onder meer op het podium van Reggae Geel!), mag het publiek zich opmaken voor een avond vol stomende reggaebeats waar iedereen vrolijk van wordt. 

 

Kom naar Rockmoere en je zult merken dat bewoners van het Rode Kruisopvangcentrum hele gewone mensen zijn. Ze hebben soms een ander kleurtje, maar zijn net als andere jongeren gek van muziek en hebben af en toe gewoon behoefte aan een avondje ‘fun’.  Jongeren van het opvangcentrum komen al sinds begin september elke maandag en vrijdag samen om mee te zorgen dat jeugdhuis De Route op 24 oktober helemaal ‘reggae kleurt’. Met rode, gele en groene ‘art works’, maar ook door zelf achter de draaitafel te staan en hun favoriete reggaetunes te spelen,  zullen ze hun eigen situatie als asielzoeker in de kijker zetten bij het publiek. 

 

Vrijdag 24 oktober vanaf 20.30 uur
Jeugdhuis ‘De Route’ Kerkstraat 121 in Eeklo
gratis!

 

Check Rockmoere zeker ook op Facebook

 

Het initiatief van Rockmoere werd bij 'Gastvrije gemeente' ingediend als project. Om te stemmen voor de publieksprijs van € 1000 zijn er stemmen nodig. Dit kan via via onderstaande link (heb je meerdere  e-mailadressen, dan kan je meerdere malen stemmen).

Je kan stemmen tot vrijdag 21 november 2014. 

 

http://www.gastvrijegemeente.be/initiatieven/rockmoere

 

 

Wat is gastvrije gemeente?

Met deze campagne gaat Vluchtelingenwerk Vlaanderen op zoek naar gastvrije initiatieven voor asielzoekers en vluchtelingen. Deze initiatieven maken kans op een Gastvrije Award 2014 én een geldprijs van € 1000.

 

rockmoere2014 520

 

 


Zoeken