Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2014 / september 2014 / Vive La Route - 26, 27 & 28 september 2014

Vive La Route - 26, 27 & 28 september 2014

Jeugdhuis De Route blaast 2 kaarsjes uit. Ze starten het nieuwe werkjaar met een knallend kleinschalig festival! Receptie en optreden op vrijdag, een fuif met DJ's (o.a. Pat Krimson) op zaterdag en Kruiskenskerremesse op zondag.

De voorbereiding is al enkele maanden aan de gang. Medewerkers ploeteren in hun schaarse vrije tijd (vakantiejobs, hobby’s, enz. ..) om een aanbod uit te werken om ‘u’ tegen te zeggen!

 

Op vrijdag 26 september vinden een reeks optredens plaats zowel in de zaal van het jeugdcentrum, als in het jeugdhuis zelf. We zijn blij dat ook Meetjeslandse klassiekers hun weg hebben gevonden naar onze podia. Onder andere the Evil Pony’s en The Sloofs maken het jeugdcentrum onveilig. Ook Downtown Dicks mogen we hierbij verwelkomen! Daarnaast viel ons oog voor bands die al heel wat watertjes hebben doorzwommen om de top te bereiken. Japan4  die ook dit jaar schittert op de Gentse feesten, als Humble Flirt die een finalist was in Humo’s Rock Rally zien we graag verschijnen. Als afsluiter kozen we dit jaar voor een heuse big band. Maar liefst 12 artiesten geven het beste van zichzelf met Broken bottle big band!

 

Op zaterdag 27 september laten we het jeugdcentrum knallen met tal van lokale en Vlaamse top DJ’s! Iedereen herinnert zich 2Fabiola en hun prachtige ‘foute’ muziek. Pat Krimson staat te popelen om zijn nieuwe set aan ons voor te stellen. Een combinatie van pure nostalgie en hypermoderne beats. Les Mecs opent de fuif met een set die mensen zich vast nog herinnerenvan op Tomorrowland of Dance-D-Vision. Daarna laat de winnaar van ‘MNM start to DJ’ (SNES) jullie dansen en springen. Aflsuiters zijn onze eigenste resident DJ’s die al menige fuiven tot een climax brachten.

Op zondag 28 september neemt het buurcomité Kruikenskirmesse het van ons over. Ze starten de dag met een wijndegustatie en een gezellig aperitiefconcert. Over de middag kan je genieten van een uitgebreide BBQ. In de loop van de namiddag komt clown Tyno langs om de kleinsten te amuseren. Ook jongeren en volwassenen komen aan hun trekken met de jaarlijkse lattenkoers. Gezellig napraten over dit heerlijke weekend is toegestaan tot in de late avonduurtjes.

 

Je kan een toegangsbandje verkrijgen bij de verschillende medewerkers, Huis Reychler aan de Markt en natuurlijk in het jeugdhuis aan de Kerkstraat 121 zelf.  De prijs van een dagticket bedraagt € 5, een combiticket € 10.

Vrijdag 26 september is iedereen uitgenodigd op onze receptie. We geven het startschot om 19 uur in ons geliefd jeugdhuis. Iedereen kan genieten van gratis drankjes en de muzikale noten van onze winnaars “vrij podium 2014”, Pieter D’Haeseleer en Charlotte Goethals.


Allen welkom aan de Kerkstraat 121.
Info: www.jhderoute.be


aff vivelaroute

 


Zoeken