Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / april 2015 / Repaircafe 18 april 2015

Repaircafe 18 april 2015

Op zaterdag 18 april vindt het volgende Repair Café in Eeklo plaats! Dit Repair Café start om 9.30 uur in Wijkcentrum De Kring (Zuidmoerstraat 136/8, 9900 Eeklo). Om 12 uur sluit het Café zijn deuren. Kom gerust langs met je kapotte koffiezet of je broek zonder knop. Onze reparateurs proberen jouw spullen zo goed mogelijk te herstellen!

Na een succesvolle start van het Repair Café Eeklo in Wijkcentrum De Kring en een al even drukbezochte tweede editie in N9 fabriek, komt er een derde aflevering.
 
Wie kapotte spullen heeft en deze een nieuwe kans wil geven, kan daarmee terecht in Wijkcentrum De Kring (Zuidmoerstraat 136/8, 9900 Eeklo) op zaterdag 18 april.
 
De reparateurs staan van 9.30 tot 12 uur klaar om klein (elektrisch) materiaal na te kijken en indien mogelijk te herstellen. Kleren of ander textiel worden vakkundig onder handen genomen door het naaiteam. 
Je kan zelf helpen bij het herstel of goed kijken hoe ze het aanpakken. Zo leer je nog iets bij en kan je het later misschien zelf doen. Het milieu vaart er wel bij en je portemonnee ook! De wachttijd kan je aangenaam doorbrengen in het café met een drankje, een kom soep en een praatje.
 
De reparateurs, de naaisters en de mensen van de organisatie, het onthaal en de bar zetten zich vrijwillig in voor het Repair Café. Voel je je aangesproken om deel uit maken van dit team? Contacteer ons via repaircafe.eeklo@gmail.com. Info kan je vinden op www.facebook.be/RepairCafeEeklo.
 
Noteer alvast dat er op zaterdag 20 juni (9.30 – 12 uur) opnieuw een Repair Café plaatsvindt, ditmaal in het Rode Kruis Opvangcentrum, Pokmoere 1/A, 9900 Eeklo. En op zondag 16 augustus is er een speciale editie. Dan kan je het Repair Café van 14 tot 18 uur vinden op de Noord-Zuid Markt van het Eeklose Herbakkersfestival in de Boelare.

 

 

repaircafe web

 

Gerelateerd nieuws
repaircafé


Zoeken