Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / augustus 2015 / Helden in het Park op donderdag 6 augustus 2015

Helden in het Park op donderdag 6 augustus 2015

Helden in het Park brengt elk jaar de zomer naar Eeklo. Nog op donderdagavonden 6, 13 en 20 augustus kan je in het Heldenpark terecht voor de 21ste editie van het gratis festival.

Elke donderdag spelen er twee acts een volwaardig concert van om en bij anderhalf uur. Behalve op 13 augustus, want die wordt wat specialer…

 

Op 6 augustus komen Joe Driscoll & Sekou Kouyaté en BRZZVLL feat Anthony Joseph het mooie weer maken. Beide bands mengen het beste wat Afrika te bieden heeft met Westerse elementen. 't Wordt een avond vol cross-over tussen Afrikaanse grooves, hiphop, spoken word, reggae en jazz.

 

Reggae en dub staan centraal op donderdag 13 augustus. Addis Pablo (zoon van de legendarische Augustus Pablo) en Ras Jammy, aka Suns of Dub, nodigen Earl 16, Jah Bami, Valdo en Exile di Brave uit voor een avondvullende show. Ze worden begeleid door Rockers International All Stars.

 

Helden in het Park eindigt waar het ooit allemaal begon: in Afrika. Op de vierde en laatste dag - donderdag 20 augustus - verwelkomen we djembé-grootmeester Babara Bangoura en Sierra Leone’s Refugee All Stars, die allerhande Afrikaanse stijlen vermengen.

 

Helden in het Park is een organisatie van muziekclub N9 en vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat) in Eeklo. De toegang tot het festival is gratis. De concerten starten om 20 uur, maar vanaf 18 uur kan je al in het park terecht voor spijs en drank bij de verschillende, nieuwe kraampjes. 

Alle info over Helden in het Park kan je terugvinden op www.hihp.be

 

hihp15 


Zoeken