Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / december 2015 / 775 km lopen op 2de kerstdag

775 km lopen op 2de kerstdag

Sportieve Eeklonaren Patricia Verschuere en David Van Vooren stapten afgelopen zomer op een originele wijze in het huwelijksbootje, al lopend van de sporthal naar het stadhuis. Tijdens het huwelijk daagde de burgemeester Patricia & David uit om nog voor het jaareinde 775 kilometer te lopen.

Die plannen zijn nu rond. Op zaterdag 26 december om 13 uur beginnen ze eraan. Ze bakenden een parcours af van 2 kilometer aan de achterzijde van de sporthal (Burg. Lionel Pussemierstraat) en willen nu met zoveel mogelijk Eeklonaars en niet-Eeklonaars samen 775 kilometer lopen. Je beslist dus zelf hoeveel je loopt, al weten ze graag vooraf hoeveel je denkt te zullen lopen. Kwestie van te tellen hoe snel de uitdaging haalbaar is.… De doelstelling is om tegen 16 uur de 775-ste kilometer en het feestjaar uit te lopen.

 

Dus, heb je na de Kerstkalkoen zin om de extra calorieën er terug af te lopen of wil je gewoon meedoen uit sympathie, dan ben je van harte welkom op zaterdag 26 december tussen 13 en 16 uur aan de Sporthal in Eeklo. Je hebt kleedkamers en douches ter beschikking en na afloop word je getrakteerd op een hapje en drankje als dank voor je deelname. Inschrijven (gratis) kan door uiterlijk tegen 23 december je naam op te geven via 775kilometerlopen@telenet.be met vermelding van het aantal kilometer dat je denkt te lopen.

 

lopers 120915 MM web 

(Michel Moens)

 


Zoeken