Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / februari 2015 / Repair Café Eeklo op zaterdag 28 februari 2015

Repair Café Eeklo op zaterdag 28 februari 2015

in N9 fabriek. Je kan er van 9.30 tot 12 uur terecht met klein (elektrisch) materiaal en/of textiel.

De eerste editie van het Repair Café vond plaats in november in Wijkcentrum De Kring. Het was een groot succes. Er kwamen talrijke geïnteresseerden op af en zelfs AVS en VRT nieuwsdienst kwamen een kijkje nemen. Dat smaakt natuurlijk naar meer. 

 

 

Op zaterdag 28 februari vindt de tweede editie plaats. Ditmaal stelt N9 fabriek, Molenstraat 31, Eeklo (tegenover de bib) de deuren open

Je kan er van 9.30 tot 12 uur terecht met  klein (elektrisch) materiaal en/of textiel. En terwijl de reparateurs bezig zijn en je even moet wachten, kan je een praatje slaan of iets drinken.

 

Het Repair Café wordt volledig gerund door vrijwilligers. Die staan in voor de organisatie, de reparaties en het onthaal. Ben je een handige Harry voor wie machines geen geheimen kennen? Ben je bedreven met naald en draad? Of wil je op een andere manier helpen? Contacteer ons via repaircafe.eeklo@gmail.com.

Info kan je vinden op www.facebook.be/RepairCafeEeklo.

 

Repair Café Eeklo is een initiatief van muziekclub N9, Wijkcentrum De Kring, De Kringwinkel, IVM, de stad Eeklo, Vormingplus en een aantal enthousiaste vrijwilligers. 

 

repaircafé web 

 

 

Gerelateerd nieuws
repaircafé


Zoeken